Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ATEX

Lekon
Dansk
Kursus
Online
Startdato: Kurset kan tages, når det passer dig. - Online
575 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge #institute#

Fokus på værdi i kundens hverdag

Udgangspunkt i den enkelte kundes behov

Kurser i inspirerende omgivelser

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

Dette kursus har til formål at gøre kursisten bevidst om de risici, der er ved arbejde i ATEX-områder i henhold til ATEX-direktiverne 2014/34/EU og 1999/92/EF. 

Dit udbytte ved kurset:

Kursisten opnår en grundlæggende viden om, hvilke betingelser der skal være til stede – og i hvilket omfang – for at en atmosfære kan blive eksplosiv. Kursisten vil desuden blive undervist i elementær brandbekæmpelse, så personen er i stand til at handle i tilfælde af en ulykke.
Med kurset undervises kursisten altså i at tage de rette forbehold i forbindelse med arbejde i ATEX-områder; herunder at vælge det rette materiel og udstyr, at iværksætte de rette sikkerhedsforanstaltninger samt at udføre arbejdet på sikker vis*.  

Kurset består af følgende lektioner:

  • Lektion 1: Introduktion
  • Lektion 2: Lovgivning
  • Lektion 3: Eksplosionsteori
  • Lektion 4: Elementær brandbekæmpelse
  • Lektion 5: Sikkerhedsforanstaltninger
  • Lektion 6: Materiel
  • Lektion 7: Afsluttende test

* Bemærk at dette kursus er en generel ATEX-orientering, og at personer, der forventes at arbejde i højrisikoområder, bør supplere med et uddybende ATEX-kursus med krav om fysisk tilstedeværelse. 

Kurset der tilpasser sig dine behov

Tag vores interaktive e-learning kursus hvor og når det passer dig bedst!

Du får adgang til kurset i tre måneder og kan tage det i alle døgnets timer. Du kan afbryde kurset og genoptage, hvor du slap, på et senere tidspunkt. Ved gennemførsel fremsendes kursusbeviset automatisk til din e-mail. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til medarbejdere på tværs af faggrupper, som risikerer at skulle udføre arbejde i et område med risiko for eksplosiv atmosfære. Det kan for eksempel være elinstallatører, tømrere, bagere, ansatte i medicinalindustrien og personer som arbejder nær gasanlæg, melproduktion, korn, autolakering eller lignende. 

Eksamen og diplom

Kursusbevis sendes automatisk til kursistens mail, når kurset er gennemført. Det er muligt at tilføje en supplerende mail, som ligeledes for kursistens kursusbevis tilsendt. 

Om udbyderen

Lekon Rådgivning - Klar mission og ambitiøse visioner

Lekon Rådgivning ApS er et konsulentfirma, der leverer kompetent og helhedsorienteret rådgivning og systemudarbejdelse på ledelsessystemer indenfor bl.a. kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, energi og CSR området. Vores løsninger og rådgivning tager udgangspunkt i kundens individuelle behov og vores fokus er, at kunne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Lekon

Penselstrøget 30
4000

Telefon: 46 76 71 11


Få information

Udfyld formularen for mere information om ATEX

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.