Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Intensivt leder retreat

Ledernes KompetenceCenter
5 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Senest en uge inden kursusstart
Kursus
Online
Startdato: 01-11-2021 09:00 - Online
24.000 DKK Momsfri

Hvorfor vælge Ledernes KompetenceCenter ?

Personlig uddannelsesrådgivning

Praksisnære kurser og uddannelser

En del af Lederne med erfaring fra over 125.000 ledere

Kursusbeskrivelse

Intensivt leder retreat 

I løbet af fem dage på det smukke spahotel, Comwell Kellers Park giver vi dig helt nye strategier til at skabe trivsel og lede på en bæredygtig måde. Omdrejningspunktet for lederudviklingsforløbet er neurovidenskab, mindfulness-teknikker og forskning i compassion.

En af menneskehedens største udfordringer er, at vi er udstyret med en gammel, analog hjerne, der er designet til ganske små samfund. Men vi lever i en moderne, højteknologisk og global verden. Det giver naturligt nok problemer. Og det er vi nødt til at tage alvorligt. Både ledere og medarbejdere oplever jævnligt et alt for presset arbejdsliv, hvor tiden simpelthen ikke slår til. Hverdagen kommer stille og roligt ud af balance, og det har store omkostninger for både organisationer, ledere og medarbejdere. Men hvorfor bliver vi ved med at sende vores hjerner på overarbejde i en tid, hvor vi burde have det så godt?

Med udgangspunkt i den storsælgende bog ”Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund” præsenterer kursets to undervisere, psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Vibeke Wagener, årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen. Og de anviser hvordan fokus på compassion i ledelse både kan give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser og understøtte tillid og psykologisk tryghed i organisationen.

Compassion - både i livet og i ledelse - handler om at have sin egen og andres trivsel på sinde, og netop dette er udgangspunktet for de fem kursusdage. Fokus er på din personlige lederudvikling, på træning af din opmærksomhed gennem mindfulness-teknikker og på at give dig nye og bedre strategier til at udøve bæredygtig ledelse.

Ledelse med compassion har dokumenteret positiv indflydelse på

 • Trivsel – både hos dine medarbejdere og dig selv
 • Lyst til at tage aktivt del i optimeringen af organisationen
 • Tryghed til at sige din mening og navigere sikkert i skiftende rammer
 • Mod til at tage initiativ og udvikle nye ideer
 • Positive relationer og bedre samarbejde mellem dine medarbejdere

Forløbet er baseret på forskningsmæssig viden om menneskets natur og om menneskehjernen og dens design og funktion. Tilgangen til ledelse er, at ledelse først og sidst handler om relationer, og derfor kræver indblik i menneskehjernen generelt og vores egen specifikt. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som har fokus på trivsel og som ud fra en veldokumenteret metode ønsker nye og bedre strategier til at lede dig selv og andre på en bæredygtig måde.

Eksamen og diplom

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Pris

Medlemspris: 22.000 kr. (ex. moms)

Ikke-medlemspris: 24.000 kr. (ex. moms)

Prisen inkluderer:

 • Undervisning
 • Kursusmaterialer
 • Bogen ”Hjernen på overarbejde” skrevet af kursets underviser
 • Enkeltværelse med bad på Comwell Kellers Park
 • Fuld forplejning incl. morgenbuffet, frokost, kaffebuffet og tre-retters middag
 • Adgang til spa & wellness alle dage

Om udbyderen

Hos Ledernes KompetenceCenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Ledernes KompetenceCenter

Vermlandsgade 65
2300 København S


Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 10 evalueringer

Tine Wøbbe
Henrik Appel Esbensen
Klaus Bondam
Det gav mig en række konkrete redskaber til at løse en række af de udfordringer jeg kæmper med i mit daglige arbejde. Det havde en personlig og psykologisk tyngde, som jeg sætter pris på.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Intensivt leder retreat

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 493 evalueringer
Se alle evalueringer