Vis finduddannelse.dk som: Mobile

High Performance Teams

Ledernes KompetenceCenter
Startdatoer
København
30-03-2020   (Dansk)
16.200 DKK
28-09-2020 09:00  (Dansk)
16.200 DKK

Kursusbeskrivelse

High performance teams 

Bliv klædt på til at være en teamleder, der får medarbejdernes fulde potentiale i spil, og lær hvordan du udvikler et high performance team, der kan skabe endnu bedre resultater.

Effektiv teamledelse handler om at få medarbejdere til at spille hinanden gode. På kurset lærer du, hvordan du går fra at lede enkeltpersoner til at lede teams, og du får konkrete redskaber til at skabe en dynamisk samarbejdskultur.

  • Skab en bedre samarbejdskultur med Team Culture™ Modellen
  • Bliv bevidst om de håndtag, du kan dreje på, når du vil styrke dit team
  • Lær at tilpasse din ledelsesstil til teamets udviklingstrin og de aktuelle opgaver
  • Få redskaber til at bruge teamets forskelle konstruktivt og målrette din ledelsesstil

De tre håndtag i god teamledelse

Få et overblik over, hvad du styre på for at styrke din teamledelse. På baggrund af den nyeste forskning sorterer vi de mange typer ledelsesindsatser ind i tre enkle områder. Det skaber overblik i din hverdag, så du kan vælge den mest relevante ledelse til situationen og skabe fremdrift.

Typiske udviklingsfaser i teams

I teamets forskellige udviklingsfaser er der brug for forskellige former for ledelse. Vi gennemgår den udbredte teori om 'Forming, storming, norming'  og andre teorier om gruppedynamikker.

Ledelse af teamets forskelle

I et team skal medlemmerne bruge hinanden til at skabe noget større, end hvis de arbejdede hver for sig. Forskel i uddannelsesbaggrund, personlighed, funktion og nationalitet kan give gnidninger, men er samtidig nøglen til de optimale resultater. Vi ser på, hvordan du sætter teammedlemmernes forskelligheder i spil på en konstruktiv måde.

Team Culture™ Modellen – ledelse af kultur

Selv om du sammensætter et 'dream-team' af dygtige medarbejdere, er det ikke sikkert, at medlemmerne spiller hinanden gode. Det afhænger af den teamkultur, der opstår. Vi arbejder med Team Culture™ Modellen, som viser fire samarbejdskulturer, der passer i forskellige faser og opgavesituationer. Modellen giver ideer til, hvordan du forandrer teamkulturen.

Teamledelse målrettet situation og opgavetyper

Din lederindsats skal både passe til teamets udviklingsfase og jeres aktuelle opgaver, så du hele tiden kan optimere teamets ressourcer på den bedst mulige måde. Med enkle tjeklister skaber vi overblik over, hvilken lederindsats dit team har brug for i forskellige situationer.

Udvikle evnen til 'at teame'

Som teamleder skal du ikke blot opbygge et team, men opbygge medlemmernes kompetence til 'at teame'. Teamets medlemmer skal kunne skabe resultater på kryds og tværs af deres forskellige ekspertiser og synsvinkler - ofte også med partnere udenfor teamet. Det kræver, at de har kompetencerne til at få det bedste frem i deres kolleger i enhver teamkonstellation.

Skab team-spillere

At lede et team er helt anderledes end at lede enkeltpersoner. Vi ser på, hvordan du forandrer dynamikken i teamet mod et ansvarligt fællesskab, hvor alle bidrager konstruktivt. Du lærer også, hvordan du håndterer 'besværlige' teammedlemmer.

Brug din ledelsestid effektivt

Bruger du for meget tid på brandslukning, misforståelser og småkonflikter i teamet? Det handler om at flytte vægten i din ledelse til mere rammesætning og forebyggelse, så teammedlemmerne også lykkes med de udfordrende dele af deres interne samarbejde.

Tre generationer af teambuilding

Teambuilding kender vi som diverse aktiviteter, der ryster teamet sammen og skaber teamånd, eller som personprofiler, der giver forståelse for individuelle præferencer og kommunikationsmåder. 3. generations teambuilding går skridtet videre, og har til formål at tilpasse teamkulturen til de opgaver, der skal løses og lære teammedlemmerne at arbejde sammen som team. Vi ser på, hvordan du vælger den rette teambuilding til dit team.

Målgruppe

Kurset er for ledere med ansvar for et eller flere teams, der ønsker redskaber til at løfte deres team til bedre præstationer og mere nytænkning.

Underviser

Benedikte Achen

Benedikte har mange års erfaring som rådgiver og sparringspartner for ledere og projektledere i både private og offentlige virksomheder. Jeg fungerer ofte som co-designer og facilitator af forandringsprocesser og følges med projektgruppen gennem projektets afgørende faser. Jeg har specialiseret mig i ledelse af teams og af de kulturelle dimensioner af organisations- og teamudvikling.

Pris

Medlemspris: 14.500 kr. (ex. moms) 

Ikke-medlemmer: 16.200 kr. (ex. moms) 

Om udbyderen

Ledernes KompetenceCenter

Ledere og ledelse på dagsordenen

Hos Ledernes KompetenceCenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Ledernes KompetenceCenter

Vermlandsgade 65
2300 København S

Evalueringer

Gennemsnit 4,6

Baseret på 16 evalueringer

Henrik Juhl
(4)
lidt mere tid til nogen cases, især der hvor man går i gruppeopgaver..
Anita Pedersen
(4)
Jeg blev overrasket over, at der kunne laves tilkøb af kulturundersøgelsen - det havde været rart at være oplyst om dette i materialet. Jeg føler lidt at jeg mangler det centrale redskab
Lisa Brenting
(5)
Få information

Udfyld formularen for mere information om High Performance Teams

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 494 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: