Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Power2Negotiate - Et kursus i forhandlingsteknik

Learn2Lead
3 dage
Kursus
Skælskør
Startdato: Kontakt os for startdato - Skælskør
18.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bliv en effektiv forhandler med kurset Power2Negotiate

Bliv en effektiv forhnalder med Power2Negotiate

Arbejder med forhandling eller skal du til at arbejde med det? Og kunne du tænke dig at blive rigtig dygtig og effektiv til at forhandle? Så er et kursus i Power2Negotiate hos Learn2Lead lige noget for dig!

Som noget helt unikt fokuserer PowerNegotiate® både på din forhandlingsteknik og -adfærd. Du får således både træning i teknikker og færdigheder, hvormed du kan bevæge dig sikkert igennem forhandlingens faser, men du får også træning i assertiv forhandlingsadfærd, som giver dig en positiv personlig gennemslagskraft, og som gør, at du når dine forhandlingsmål, samtidig med at du bevarer en god relation til forhandlingspartneren.

På kurset lærer du om

 • Assertiv forhandlingsadfærd
 • Kvalitetsforhandlinger
 • Forhandlingsstrategier via GTO-modellen
 • Influence-modellen som forhandlingsværktøj
 • Interessebaseret forhandling
 • Forhandlingens faser
 • Egne forhandlingssituationer

Kun de færreste er født med en naturlig evne til at forhandle

Kun ganske få udvikler af sig selv en evne til bevidst og effektivt at forhandle med succes. Eller kunne gentage denne succes forhandling efter forhandling. Denne manglende evne medfører ofte personlig frustration, for slet ikke at tale om uanede mængder af tabte muligheder, manglende effektivitet og produktivitet.

Kan du genkende frustrationen? Frygt ej, for efter Power2Negotiate® vil du:

 • Have øget din positive personlige gennemslagskraft og kunne opnå større indflydelse i forhandlingssituationer
 • Vide hvad der kendetegner assertiv adfærd i forhandlingssituationer og kvalitetsforhandlinger
 • Kende de faser, som en forhandling typisk gennemløber, og kunne strukturere forhandlingen, så der tages højde for de kritiske punkter og potentielle faldgruber i hver enkelt fase
 • Kunne vælge den mest hensigtsmæssige strategi til en forhandling
 • Have trænet forhandlingssituationer fra hverdagen, og efterfølgende kunne gennemføre disse med succes ”i virkeligheden”
 • Kunne analysere såvel dine egne som forhandlingspartnerens interesser, og bruge denne viden i forhandlingen til at komme bagom standpunkter og konflikter samt søge win/win-løsninger.

På Power2Negotiate siger vi hvad vi mener, og mener hvad vi sigerFå styr på både forhandlingsteknik og -adfærd med Power2Negotiate

Vekselvirkningen mellem praktisk træning og personlig feedback er central under hele kurset. Som deltager skal du være parat til, at vi går tæt på dig. Vi fremhæver såvel båd:

 • dine stærke sider og de gode resultater 
 • dine svage sider og dårlige resultater

Det er denne kombination, der gør, at du aldrig er i tvivl om, hvor netop dine udviklingsmuligheder ligger. Det er hårdt, men det virker!

Trænerne siger deres mening i feedbacken til dig. Vi har almindelig menneskelig respekt, men vi er meget direkte. Nogle kan umiddelbart synes, at det lyder barskt at blive konfronteret med sin egen adfærd. Men direkte adspurgt siger vores deltagere, at de sætter pris på vores åbenhed. De siger, at det er befriende, at der for en gangs skyld bliver talt direkte ud af posen.

Power2Negotiate undervisning og forløb

Power2Negotiate® er baseret på korte teorioplæg kombineret med masser af praktisk træning via forhandlings-caseøvelser. Træningen efterfølges af direkte personlig feedback og for at sikre optimalt udbytte og effekt af træningen er der én træner pr. 8 deltagere.

Power2Negotiate® er et internatkursus á 3 dages varighed. Forud for kurset gennemfører du en 360 graders analyse, hvor du og en række andre personer, som oplever dig i forhandlingssituationer, vurderer din adfærd og gennemslagskraft som forhandler. Med 360 graders analysen får du en profil for din forhandlingsstil, som også er udgangspunktet for at identificere dine styrker og svagheder som forhandler, og dermed definere dine træningsmål for kurset.

Er du interesseret i at vide mere om uddannelsen - eller ønsker du at tilmelde dig?  » Kontakt Learn2Lead her for mere information

Målgruppe

Power2Negotiate® er relevant for dig, der forhandler prioriteringer, tidsplaner, ressourceallokeringer og/eller løn som en del af dit job – for blot at nævne nogle få blandt mange emner, der er til forhandling hver dag. Kurset er også relevant for dig, der indgår i mere formaliserede forhandlinger i forbindelse med eksempelvis salg, indkøb, kontraktindgåelse osv.

Om udbyderen

Learn2Lead - lederuddannelser og kurser i projektledelse

Hvem er Learn2Lead®?

Learn2Lead er Danmarks ældste træningsvirksomhed inden for ledelsesudvikling. Vi blev stiftet i 1942 som AKTI (Akademiet for Kommunikation Talerteknisk Institut), og efter en brandingproces i 2002 skiftede vi navn til Learn2Lead. Vi ville gerne tydeligere vise, hvad vores kunder får...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Learn2Lead

Vesterbro 18
9000 Aalborg


Få information

Udfyld formularen for mere information om Power2Negotiate - Et kursus i forhandlingsteknik

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: