Lean6Sigma.eu

i Vipperød (+ 11 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Lean6Sigma.eu

Lean6Sigma.eu

Lean6Sigma.eu - certificeringer inden for Six Sigma

Six Sigma er en forretningsfilosofi, der går ud på - gennem procesoptimering og proceskontrol - at øge kundetilfredsheden, f.eks. gennem forbedret forsyningssikkerhed, kvalitet, og reducerede omkostninger.

Lean handler om at skabe værdi for kunden - at identificere værdikæden og få firmaet til at arbejde mere med værdiskabelse og mindre med alt andet - dvs. at skabe øget flow og mindre spild. Lean fokuserer i bred forstand på eliminering af spild.

Kombination af Lean og 6Sigma

Lean6Sigma kombinerer filosofierne bag Six Sigma og Lean til en helhed, som har fokus på minimering af såvel spild (Muda), såsom uønsket procesvariation (Mura) og dårlige arbejdsforhold eller manglende motivation (Muri).

Lean uddannelse - mindske procesvariationen

Lean6Sigma.eu ApS arbejder med Lean Six Sigma for at mindske procesvariation i forretningsprocesser. Den underliggende filosofi er, at procesvariation resulterer i uønskede tab, herunder værditab, defekter og ineffektive procedurer og operationer. En reduceret procesvariation giver højere produktkvalitet og simplere forretningsgange, der resulterer i såvel bedre kundetilfredshed som profit.

Vi tror på, at effektivitet, produktivitet og arbejdsglæde går hånd i hånd

Lean6Sigma.eu tror på, at en systematisk tilgang til både Lean og Six Sigma vil hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med effektivt at nå deres mål. Vi arbejder med strategi som fokus og udvikler menneskelige ressourcer gennem træning og ”hands-on” med det formål at få effektivitet, produktivitet og arbejdsglæde til at gå hånd i hånd i forhold til kundens behov. Derved hjælper vi til med at bevare Danmark som et rigt og dejligt land at leve i.

Lean6Sigma tilbyder efteruddannelse, kurser og træning inden for Lean Six Sigma med White Belt, Yellow Belt, Green Belt, Black Belt og Master Black Belt certificering. Vores certificering er baseret på et netværk af Principal Black Belts, som har godkendt undervisningsmaterialer og som medvirker ved certificeringer.

» Få mere information – helt uforpligtende!
Udfyld en interesseforespørgsel nederst på denne side.


Vis alle uddannelser afholdt hos Lean6Sigma.eu

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation
Six Sigma Længde By Gennemsnit Pris
Lean Six Sigma Green Belt 2 uger Holbæk
5,0 (3)
29.999 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Lean6Sigma.eu
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Lean6Sigma.eu

Sandbakkevej 60, Arnakke
4390 Vipperød

Telefon: +45 40 29 27 01
lean6sigma.eu


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 4 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Henrik Gamél
23 jan 2017
Metoder der virker!

Jeg har gennemført Six Sigma Green Belt og Black Belt uddannelserne hos Lean6Sigma. Undervisningen forklarer grundigt, hvorfor det er en god ide med en struktureret og databaser...

Vis alt
5/5
Morten Sommer
18 jan 2017
Værktøjer og en struktureret tilgang til problemer og løsninger

At kunne se lyset for enden af en tunnel og komme ud på den anden side, må være den bedste beskrivelse af, hvordan man efter green, black eller master black belt kan håndterer, ...

Vis alt
5/5
Poul Søgaard
13 jan 2017
Struktureret tilgang til forbedringer

Jeg har gennemført green og black belt uddannelserne ved Lean6Sigma og det har været en rejse som jeg ikke har fortrudt. Tilgangen til problemløsning både i eksisterende produkt...

Vis alt
Sponsoreret