Viser 1-20 af 48
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 48
1
2
3

Læs mere om kurser i alternativ behandling

Du finder her kurser og uddannelser indenfor alternativ behandling af både kortere og længere varighed. Alternativ behandling er f.eks. akupunktur, zoneterapi, akupressur og naturmedicin m.fl.

Begrebet alternativ behandling har fået en naturlig plads i det danske sprog. Det er ikke længere et nyt fænomen, selvom det i visse kredse stadigvæk er et kontroversielt emne. Og så må man spørge: Alternativ til hvad? Overordnet er alternativ behandling et alternativ til den traditionelle lægevidenskab, som har en tendens til at se mennesket og dets sygdomme som et stykke mekanik, der skal repareres.

I det alternative behandlingssystem har man et mere holistisk syn på mennesker og deres sygdomme. Vi er større end summen af vores dele. Mennesket er mere end en samling atomer i bevægelse. Når det er sagt, skal det også siges, at alternativ behandling ikke er én ting.

Der findes en lang række forskellige alternative behandlingsformer. Fælles for alle er dog typisk en åbenhed i forhold til nye veje indenfor sygdoms-behandling og en søgning mod et nyt mindset til forståelse af den menneskelige situation i sin helhed, ofte kombineret med en høj grad af miljøbevidsthed, fokus på økologi og i mange tilfælde et udkig mod et nyt økonomisk paradigme, der gør op med vækstbegrebet.

Kurserne og uddannelserne indenfor alternativ behandling henvender sig både til lægmand/kvinde, som har en drøm om selv at blive behandler, professionelle alternative behandlere, som ønsker at videreuddanne sig, og behandlere indenfor det traditionelle behandlingssystem, som ser muligheder i at kombinere en traditionel behandlingsform med en eller flere af de alternative.

FAQ

  • Et kursus i alternativ behandling kan f.eks. indebære en gennemgang af akupunktur, aromaterapi eller mindfulness alt efter hvad kursets fokusområde er. Du vil også lærer om de praktiske teknikker og færdigheder i specifikke alternative behandlingsmetoder. Til sidst vil et kursus i alternativ behandling oftest også dække relevant lov og etik. 

  • Et kursus i alternativ behandling bruges forskelligt afhængigt af dine interesser og mål. Du får bl.a. udviklet dine egne personlige færdigheder og din faglige viden om alternative behandlinger ud fra et holistisk synspunkt. Alt efter hvad du arbejder med til dagligt kan et kursus i alternativ behandling også bruges som et supplement til dit daglige arbejde. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen