Viser 1-8 af 8
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-8 af 8

Mangler du et SAP kursus?

På finduddannelse.dk finder du dit SAP kursus og kan sammenligne forskellige SAP kurser. Disse kurser spænder vidt og kan omhandle alt fra controlling, finans, produktionsplanlægning, HR, indkøb og lagerstyring, projektledelse og salg. SAP er et af de foretrukne europæiske softwarefirmaer og SAP leverer Business Software løsninger til virksomheder i alle størrelser.

SAP er det software system som rigtig mange virksomheder vælger at bruge til som deres ERP løsning. Det er derfor essentielt at alle medarbejdere, som skal arbejde med programmet kan anvende det optimalt . 

Hvad er SAP?

SAP er en software løsning til virksomheder. Det handler om Business Management- og Business Intelligence-løsninger  til virksomheder i alle brancher og alle størrelser. SAP er et program, som kan bruges til alt, hvad der er relateret til driften af din virksomhed.

SAP - tysk IT-system

SAP står på tysk for Systeme, Anwendungen und Produkte. SAP er et IT-system, der bruges til at forbedre og systematisere virksomheders interne processer. Enhver virksomhed kan skræddersy SAP til interne processer. Med et SAP kursus får du indsigt i, hvordan I kan arbejde med SAP og skræddersy det til jeres behov. 

Formål med et SAP kursus

Formålet med et SAP kursus er at lære at arbejde med systemet eller at forbedre og speicalicere dig inden for et specifikt område, hvor din virksomhed anvender SAP software. Formålet kan derfor være at styrke dine evner til at styre et projekt eller til at arbejde mere effiktivt med finansiel rapportering.

Til de mest populære SAP-moduler hører blandt andet:

  • SAP Material Management (MM)
  • Supply Chain Management (SAP SCM)
  • Customer Relationsship Management (SAP CRM)
  • Financial Accounting and Controlling (SAP FICO)

I de senere år har SAP især haft fokus på at udvikle mobile applikationer, der giver virksomheder mulighed for at anvende SAP’s systemer i skyen.

SAP kursus

Flere forskellige SAP kurser

Der findes en række forskellige typer af kurser, da SAP systemet er meget omfangsrigt og kan anvendes til mange forskellige områder i virksomheden.

Overordnet vil du altid opnå en dybdegående og grundig præsentation af SAP, med fokus på de værktøjer, der gør dig kvalificeret og kompetent til at arbejde i SAP. Du bliver trænet i at bruge SAP i en lang række praktiske opgaver, og ofte vil du finder kurser som afholdes som workshops. 

Skræddersyet SAP kursus til dig

Alt efter om din virksomhed har en all-in-one løsning eller enkelte delelementer fra SAP-systemet, så er det muligt at finde et kursus som passer til jeres behov. Der findes specielle kurser i fx projektstyring, rapportering, HR eller salg og distribution.

SAP og ERP 

ERP står for Enterprise resource planning eller ERP er betegnelsen for et softwareprogram, der håndterer størstedelen af en virksomheds funktionelle områder. ERP integrerer alle virksomhedens funktioner så som ordrebehandling, salg, indkøb, lagerstyring og økonomisystem. ERP bygger oftest på én fælles database for hele virksomheden.

Søger du et SAP kursus for ledige - så kan du finde det på vores søster søgetjeneste, som er målrettet ledige der søger efteruddannelse og kurser.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen