Viser 1-20 af 84
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 84
1
2
3
4
5

Styrk dine IT-færdigheder

Kravene til færdigheder inden for IT-området er i dag høje i stort set alle brancher. Det er derfor nødvendigt, at du er rustet med de rette forudsætninger for at løse dine IT-relaterede opgaver i hverdagen. Hvad enten du søger IT kurser på begynderniveau, eller din jobfunktion kræver, at du har viden på ekspertniveau, findes der et IT kursus for dig.

Forståelse for og viden inden for de grundlæggende computerprogrammer er ofte nødvendigt for at varetage de fleste jobfunktioner effektivt. Tiden der spares ved bedre kendskab til programmerne opvejer ofte omkostningerne for efter-og videreuddannelse. Ovenfor er et bredt udvalg samlet af IT-kurser. Dette giver dig, der er IT-bruger, mulighed for at finde kurser inden for de mest populære områder inden for IT på brugerniveau. Ved at styrke dine IT-færdigheder, styrker du altså også din værdi på arbejdsmarkedet samtidig med, at det kan åbne døre for nye arbejdsopgaver. 

IT

Sådan vælger du det helt rette IT-kursus

Det kan være svært at finde det helt rette kursus blandt de mange IT-kurser, der findes på markedet. Særligt fordi alle IT-kurser har hver deres fokus og er oftest også tiltænkt bestemte faglige niveauer. 

Gør dig derfor en række overvejelser inden dit valg af kursus, f.eks:

  • Skal du bruge det, du lærer fagligt eller privat ─ eller begge dele?
  • Hvilket niveau af viden og værktøjer har du behov for?
  • Hvad skal du helt konkret bruge din viden til?
  • Hvilke IT-programmer ønsker du at blive dygtigere til?
  • Hvordan kan det, du lærer gøre løsningen af dine opgaver mere effektiv?

Der findes både IT-kurser til dig, der ønsker at deltage på åbne hold, herunder AMU-kurser, og dig der ønsker at få afholdt kurset direkte i din organisation. Ønsker du en mere fleksibel og omkostningseffektiv løsning, anbefales det, at du tager et kig i oversigten over online IT-kurser.

IT kurser i MS Office

Tag et kursus i Microsoft Office pakken og få mulighed for at lære at bruge et eller flere af de produkter, pakken omfatter.

Blandt de mest populære produkter er bl.a:

  • MS Word ─ program til tekstbehandling
  • MS Outlook ─ system til email, kontakter og kalender
  • MS Excel ─ regneark til talbehandling
  • MS PowerPoint ─ program til præsentationer

Du kan deltage MS Office kurser på forskellige niveauer alt efter dine egne forudsætninger og personlige ambitioner. Du kan se en samlet oversigt over MS Office kurser her.

Dit udbytte af et IT-kursus

Efter afsluttet IT-kursus, kan du forvente at kunne følgende:

  • Arbejde med og indgå i drøftelser om strategier, politikker og procedurer for IT-sikkerhed
  • Du lærer at arbejde med og oprette databaser
  • Du lærer at lave simple hjemmesider og arbejde med integrationen af de forskellige IT-programmer
  • Du får altså styrket dine IT-kompetencer, så du gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet ved at være professionel bruger af relevante IT-værktøjer

Ved at tage IT-kurser stiller du dig selv stærkere på arbejdsmarkedet i og med at du optimerer dine kompetencer samtidig med, at du er opdateret i din viden indenfor dit specifikke område. IT-branchen er nemlig særligt kendt for dens hurtige udvikling og her er det en rigtig stor fordel at være på forkant. På samme tid kan IT-kurser være en måde hvorpå du får indsigt i nye aspekter af området som du måske ikke vidste også havde din interesse.

Læs mere om de forskellige muligheder ovenfor!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier