Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Kursuscenter Sputnik?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 140 evalueringer

Sine Starklint
(5)
Det hele har været godt. Jeg vil anbefale kurset, fordi der er flere forskellige emner, så man ny, ret bred viden.
Helen
(5)
Der var vildt mange spændende og gode ting, som jeg kan bruge i mit arbejde. God blanding mellem teori og praksis.
Kristina Madsen
(5)
En masse ideer til praksis, der skal afprøves og drøftes på job.
Trine Holmgaard
(5)
Det er praksisnært og kan bringes i spil i min egen hverdag. Jeg har fået viden og metoder om angst og psykoedukation samt et større kendskab omkring hjernen.
Kathrine Wieland Krogsgaard
(5)
Kurset havde et højt fagligt niveau, der bidrog til konstant koncentration og fokus. Super engagerede oplægsholdere. Videbegærligheden bliver tilfredsstillet.
Katrine Sørensen
(5)
Det er rigtigt godt, at Kamilla Kobæk afslutter dagen med en mere praksisorienteret tilgang og noget konkret at tage med tilbage til praksis. Der er en passende mængde/fordeling af teoretisk materiale og praksiseksempler. Spændende værktøjer og konkrete redskaber at få med hjem .
Henriette
(4)
Rigtigt mange nye nuancer og ideer til praksis. Jeg var generelt virkelig glad for dag 1 og 4, og så er jeg kæmpe fan af Kamilla.
Esther Christine Dam Nielsen
(5)
Jeg er blevet mere opmærksom på min egen professionelle rolle i arbejdet med autisme, både generelt, men også med udvalgte børn. Der var mange indspark + konkrete metoder/værktøjer.
Henriette Lehné Mildam
(5)
God vekselvirkning mellem teori og praksis. Dejligt at der var mange fagprofessioner til stede - det gav mange flere vinkler på arbejdet med mennesker med autisme.
Benedicte Rix Forsman
(5)
Jeg tager en masse begreber med mig hjem, som jeg kan bruge, når jeg reflekterer over min pædagogiske praksis. Derudover har jeg meget mere teoretisk viden om autisme nu.
Tina Munch
(5)
Jeg vil anbefale dette kursus til andre, fordi det er praksisnært. Dét at få teoretisk viden fortalt af andre praktikere virker troværdigt og gør det brugbart.
Mari Drews Cederbo
(5)
God balance mellem teori og praktiske fortællinger
Mathias Jørgensen
(5)
Super brugbart kursus - med masser af viden/redskaber/handlemuligheder, som vi kan tage med os hjem.
Lene Steen Berg
(5)
Det har været rart at vidensdele med andre og spændende at få mere viden om ADHD og krydsdiagnoser samt anvendelige værktøjer.
Kristine Vitoft Bayer
(5)
Utroligt godt og spændende kursus.
Anne Skovsende
(5)
Uddannelsen har været meget nærværende og rammer spot on på en mellemleders udfordringer. Uddannelsen er praksisnær og nem at anvende. Underviserne var gode til at skabe dialog.
Pia Maria Sommergaard
(5)
Der er en fin balance mellem teori og praksis. Jeg tænker, at uddannelsen er meget godt sammensat, "let spiselig" og meget relevant ift. systemisk tænkning og narrativ praksis. Underviserne supplerer hinanden vældigt godt, og det er et inspirerende spejl, de præsenterer for holdet.
Camilla
(5)
Tak for et fantastisk godt forløb, jeg håber, I overvejer et modul mere:) Pia er formidabel på alle måder, meget inspirerende og brænder godt igennem med engagement og inviterer os med på en spændende og udfordrende måde. Jesper er en god tovholder på kurset, sikke en behagelig atmosfære, som skaber en god ramme for, at det hele går op i en høje...
Vis alt
Thomas Wong
(4)
Det er en god indføring i lederfaget. Jeg er blevet klogere på at analysere egen praksis, så jeg er blevet skarpere til næste gang. Jeg har fået en øget bevidsthed om krydspres og mentalisering.
Kim Ditmarsen
(5)
Uddannelsen er brugbar, og man kan bruge undervisningen i praksis fra gang til gang.
Kasper
(4)
Pia er utroligt god til at definere begreber i en kontekst, og Jesper er virkelig god til at gøre begreberne spiselige. Jeg har især taget positionering i symmetri og asymmetri med mig.
Katrine Goth
(5)
Jeg er blevet mere pausestærk og mentaliseringsbevidst. Det er en dejlig praksisnær uddannelse og et godt afsæt til en diplom.
Christian Odde
(5)
Indhold og form har været enormt godt og inspirerende og efterfølgende håndterbart. Jeg ser det som en helhedspakke, som har skubbet til min forståelse af mig selv som leder. Uddannelsen er så praksisnær, at alle med en lederfunktion vil kunne udvikle sig. Pias viden er enorm, og hun er utroligt inspirerende. Hendes måde at formidle viden på er ...
Vis alt
Helle Winther
(5)
Et kursus der tager udgangspunkt i praktisk viden og erfaring - fra såvel underviserne som kursisterne.
Maybrit S. Nielsen
(5)
Super godt kursus - gode håndgribelige værktøjer og i godt humør.
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!