Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Pædagogisk lederuddannelse?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 21 evalueringer

Mehtap Özer, souschef på STU
Uddannelsen havde et højt fagligt niveau, brug af teorier og henvisning til teori også. Samtidig med at det også blev koblet på én selv og éns hverdag og praksis. God vekselvirkning!
Ahmet Kolasinac, adm. direktør og daglig leder af Frisk-Pust Botilbud
Jeg vil anbefale uddannelsen til andre. Underviserne er mega dygtige og man får meget viden med sig. Jeg skal tilmelde mine medarbejdere næste hold.
Jan Malling, forstander/leder
En uddannelse, der hurtig bliver praksisnært og dermed anvendeligt.
Asger
Alle, der bedriver ledelse med mennesker, bør tage denne uddannelse. Som systemisk-narrativ leder får du redskaber, der forøger dine ledelsesmæssige kompetencer.
Ditte Marie Thejsen, skoleleder
Uddannelsen var konkret og praksisnært, uden at være højtflyvende. Stemningen har været god hele vejen igennem.
Jakob, afdelingsleder i skoledagbehandling
Jeg føler, jeg har lært mig selv at kende som leder. Jeg forstår mig selv bedre i en ledelsesmæssig kontekst.
Mohamad Darwiche Bichtaoui, pædagogmedhjælper
Jeg vil anbefale uddannelsen til alle, der har en leder i sig. Det er et godt startskud til et lederjob.
Eva Wilkinson, afdelingsleder
Meget relevant og brugbart forløb, med mange metodiske overvejelser og vinkler, god afveksling mellem oplæg/undervisning og gruppearbejde og god inddragelse.
Michael Lindbæk, afdelingsleder
God veksling mellem oplæg og små opgaver samt god størrelse på holdet.
Mette, souschef i skoledagbehandling
En god grunduddannelse, som er relevant for alle med medarbejderansvar.
Anne Skovsende
Uddannelsen har været meget nærværende og rammer spot on på en mellemleders udfordringer. Uddannelsen er praksisnær og nem at anvende. Underviserne var gode til at skabe dialog.
Pia Maria Sommergaard
Der er en fin balance mellem teori og praksis. Jeg tænker, at uddannelsen er meget godt sammensat, "let spiselig" og meget relevant ift. systemisk tænkning og narrativ praksis. Underviserne supplerer hinanden vældigt godt, og det er et inspirerende spejl, de præsenterer for holdet.
Camilla
Tak for et fantastisk godt forløb, jeg håber, I overvejer et modul mere:) Pia er formidabel på alle måder, meget inspirerende og brænder godt igennem med engagement og inviterer os med på en spændende og udfordrende måde. Jesper er en god tovholder på kurset, sikke en behagelig atmosfære, som skaber en god ramme for, at det hele går op i en høje...
Vis alt
Thomas Wong
Det er en god indføring i lederfaget. Jeg er blevet klogere på at analysere egen praksis, så jeg er blevet skarpere til næste gang. Jeg har fået en øget bevidsthed om krydspres og mentalisering.
Kim Ditmarsen
Uddannelsen er brugbar, og man kan bruge undervisningen i praksis fra gang til gang.
Kasper
Pia er utroligt god til at definere begreber i en kontekst, og Jesper er virkelig god til at gøre begreberne spiselige. Jeg har især taget positionering i symmetri og asymmetri med mig.
Katrine Goth
Jeg er blevet mere pausestærk og mentaliseringsbevidst. Det er en dejlig praksisnær uddannelse og et godt afsæt til en diplom.
Christian Odde
Indhold og form har været enormt godt og inspirerende og efterfølgende håndterbart. Jeg ser det som en helhedspakke, som har skubbet til min forståelse af mig selv som leder. Uddannelsen er så praksisnær, at alle med en lederfunktion vil kunne udvikle sig. Pias viden er enorm, og hun er utroligt inspirerende. Hendes måde at formidle viden på er ...
Vis alt
Malik
Jeg vil absolut anbefale kurset til ledere i det pædagogiske felt. På kurset har jeg både haft mulighed for at øve et metablik på mit arbejde og jeg har fået konkrete redskaber, som jeg har kunnet tage tilbage til min praksis og bruge med det samme. Det har været meget givende for mig at arbejde med at professionalisere mit arbejde. Jeg har fået...
Vis alt
Gorm
Jeg er generelt blevet bevidst om at flytte teori til praksis. Pia Laursen er skarp og velfunderet i teori, og Jesper Larsen er god til at hive teorien ned til praksis.
Rikke
Jeg synes, uddannelsen er super, fordi den er fin teoretisk og brugbar i praksis. Man kan sætte ting i spil i praksis fra start. Jeg er meget tilfreds.