Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Introduktion til DaVinci Resolve – fjernundervisning

Kort og Dokumentar Filmskolen
5 dage
Kursus
Online
6.200 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Lær at redigere din egen produktion | Online undervisning

Vil du tage din postproduktion i egen hånd med det gratis redigeringsprogram DaVinci Resolve, der samler 4 applikationer – redigering, color correction, postlyd og VFX – under ét tag? Savner du at kunne klippe, grade og lydmixe din film, videoer eller tv programmer, uden alt bøvlet med eksportere projekterne på kryds og tværs af forskellige applikationer?

Nu kan du beholde din hele post produktions workflow i eget hus og samarbejde med andre på samme projekt. Den erfarne filmklipper og postproducer Wiebe van der Vliet giver dig en grundig introduktion til DaVinci Resolve 16, den første application som samler redigering, color correction, visual effekts og lydmiks i ét professionelt program.


Dit udbytte af kurset Introduktion til DaVinci Resolve

Når du har gennemført kursus vil du have opnået en grundig forståelse af Davinci Resolve og have arbejdet med alle funktioner i programmet. Du vil være i stand til at gennemføre din egen produktion fra start til slut.

Efter endt forløb får du tilsendt link, hvor du i 2 måneder kan gå ind og se on-line videoer, hvor Wiebe opsummerer hver undervisningsgang. På den måde kan du få genopfrisket al undervisning indtil du har fået arbejdet det helt ind på rygraden. 


Indhold på kurset

Kurset foregår som online fjernundervisning, hvor alle elever samles i et virtuelt klasseværelse. Vi kører med mindre hold, således at der også bliver plads til dialog og sparring. I løbet af undervisningen vil du kunne se og tale med Wiebe, han kan dele sin skærm og tale med alle eleverne på samme tid.

Med udgangspunkt i råoptagelser fra spillefilmen ’Wonderful Copenhagen’ af Bo Tengberg lærer du hvordan man klipper et filmprojekt fra start til slut.

I undervisningen vil der blive gennemgået følgende emner:

  • Projekt set up og workflow
  • Rough cut og fine tuning af din film
  • Transition effects, filters og speed effects
  • 3D title effects
  • Visual effects compositing
  • Primary/ secondary color correction
  • Sound effects editing, voice over og mix
  • Mastering og export


Forudsætning for deltagelse

Du skal havde downloadet og installeret DaVinci Resolve 16 på din computer inden undervisningen starter. Du skal bruge to skærme til undervisningen (eventuelt en tablet og så din computer). Den ene skærm til at se læreren og resten af holdet. Den anden skærm til at arbejde på. Derudoveranbefaler vi, at du har høretelefoner på under undervisningen.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig der gerne vil i gang med redigering af din egen optagelser. Til film og tv medarbejdere som er interesseret i at udvide deres kompetencer med redigering. Kurset henvender sig også til klippere, som vil have et bedre indblik i DaVinci Resolves muligheder.

Pris

Prisen for dette online kursus er 6.200 kroner ekskl. moms. 

Om udbyderen

Kort og Dokumentar Filmskolen

Kort & Dokumentar Filmskolen er landets største udbyder af kurser og uddannelser indenfor TV, film og online medier. Det er her de store mediehuse sender deres ansatte på efteruddannelse. Det er også her at folk med drømme om en karriere...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Kort og Dokumentar Filmskolen

Blomstervænget 52
2800

Telefon: 35 34 68 00

Få information

Udfyld formularen for mere information om Introduktion til DaVinci Resolve – fjernundervisning

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: