Vis finduddannelse.dk som: Mobile

GDPR i praksis - Compliance og dokumentation

Økonomi & Personale Academy
Startdatoer
Vejle
07-09-2020  
4.995 DKK
05-11-2020  
4.995 DKK
København
14-09-2020  
4.995 DKK
04-11-2020  
4.995 DKK

Hvorfor vælge Økonomi & Personale Academy?

Mere end 20 års erfaring inden for kurser, netværk og uddannelser

Vi har undervist mere end 70.000 kursister

Høj kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Målgruppe for kurset:
Ansatte som arbejder med virksomhedens persondata, uanset om det er inden for HR, kunderegistreringer,  ledelse, lønområdet eller IT. Kurset er relevant for både private virksomheder og offentlige myndigheder.

Kort om kurset:
Mange Databehandleraftaler skal laves om som en konsekvens af at EU netop har underkendt Datatilsynets Databehandleraftale.
På kurset gennemgås de opgaver, som bør prioriteres, dels i forhold til opfyldelse af lovens krav og dels i forhold til de områder, som Datatilsynet har valgt at føre tilsyn med. Herunder vil der være fokus på hvilke dokumenter, politikker, processer mv. som er vigtige at have styr på af hensyn til opfyldelse af GDPR kravene. 


Hovedpunkter:

  • Oplysningspligten over for de registrerede - hvornår og hvordan
  • Fortegnelser - hvor mange, hvor detaljerede
  • Om lovhjemmel for håndtering af personoplysninger – samtykke, interesseafvejningsregel etc.
  • Skærpet og dobbelt hjemmelskrav ved behandling af følsomme personoplysninger
  • Dokumentation af interesseafvejning
  • Håndtering af anmodninger fra de registrerede
  • Håndtering af brud på persondatasikkerheden - hvad skal anmeldes, og hvordan ser den "gode" anmeldelse ud
  • Håndtering af klager fra de registrerede
  • Kryptering af e-mails - hvornår og hvilke krypteringsformer
  • Gennemførelse og dokumentation af risikovurderinger
  • Gennemførelse af konsekvensanalyser - hvornår og hvordan
  • Slettepolitikker og sletning af personoplysninger
  • Selvstændigt ctr. fælles dataansvar - hvor går grænsen og hvordan skal det reguleres
  • Databehandleraftaler - skærpede krav fra Databeskyttelsesrådet
  • Tilsynet med databehandlere
  • Overvågning af ansatte og forholdet til GDPR - ny retssikkerhedspakke om overvågning på vej
  • Årshjul til GDPR compliance - eksempel
  • Intern revision
  • Datatilsynets særlige fokusområder for 1. halvdel af 2020
  • Forberedelse på tilsyn fra Datatilsynet

Målgruppe

Ansatte som arbejder med virksomhedens persondata, uanset om det er inden for HR, kunderegistreringer,  ledelse, lønområdet eller IT. Kurset er relevant for både private virksomheder og offentlige myndigheder.

Instruktører:

Seniorkonsulent Andreas Stahlberg, Økonomi & Personale Academy. Advokat (H) Rami C. Sørensen, DJØF

Pris

Pris fra kr. 2.500 + moms ved brug af rabatkort

Om udbyderen

Økonomi & Personale Academy

Kurser, netværk og uddannelser siden 1999

Økonomi & Personale Academy udbyder kurser, netværk og uddannelser inden for økonomi- og personaleområdet.  Siden 1999 har mere end 70.000 ansatte inden for den private og offentlige sektor deltaget på vores kurser. Kurserne tilrettelægges og udbydes i et tæt samarbejde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Peter Christensen, Calsep
(5)
Kurset gav et virkeligt godt overblik overpersondataforordningen
Få information

Udfyld formularen for mere information om GDPR i praksis - Compliance og dokumentation

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 111 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: