Viser 1-20 af 95
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 95
1
2
3
4
5

Jurakurser gør din hverdag nemmere

Arbejder du med juridiske problemstillinger til dagligt, eller skal du til at varetage opgaver af juridisk karakter? Uanset, hvordan du har berøring med juridiske aspekter, er det altafgørende, at du er opdateret på den seneste viden og har den rette værktøjskasse. Jurakurser er med til at gøre din hverdag nemmere, da du med det rette kursus får de forudsætninger, der skal til for at løse den opgave, du er ansvarlig for.

Se listen over relevante jura kurser her

I oversigten ovenfor kan du finde jura kurser inden for alt fra EU-ret til lejeret. Vores mål er at gøre markedet for jurakurser så overskueligt for dig som muligt.

Hvad enten du er jurist, advokatsekretær eller på anden vis direkte eller indirekte beskæftiger dig med det juridiske område, kan du finde et jurakursus, der gavner din karriere. Klik på det kursus, der er noget for dig og tag kontakt til udbyderen for flere detaljer eller tilmelding.

Hvem henvender jurakurser sig til?

Jurakurser er nødvendige for praktiserende jurister, såvel som dig i arbejdslivet, hvis job berører juridiske spørgsmål. En grundlæggende forståelse for jura hjælper dig f.eks. med at bedømme, hvornår du behøver at indkalde forstærkning.

Mange medarbejdere, til trods for, at de ikke er jurister, stilles ind imellem overfor forskellige typer af kontraktuelle eller erhvervsretlige spørgsmål i deres arbejde. Det kan dreje sig om regler for ansvar og rettigheder, firmaaftaler, og personalejuridiske spørgsmål, tvangsauktioner mv. 

Med manglende eller lidt erfaring og uddannelse inden for jura, kan det være svært at bedømme, hvordan juridiske sager skal besvares og håndteres. Samtidig kan det få omfattende og alvorlige konsekvenser, hvis en virksomhed bryder loven eller ikke lever op til de opstillede krav.

Få overblik over markedet for jura kurser

For, at du nemmere kan danne dig et overblik over de jurakurser, der findes på markedet, har vi samlet en lang række af de mest relevante kurser ovenfor.

Jura kurserne er yderligere delt op i følgende underkategorier:

Fælles for alle kategorierne er, at du kan finde alt fra intensive kurser til længere uddannelsesforløb, alt efter dine ønsker og behov. Du kan filtrere søgeresultaterne yderligere ved at søge på by, uddannelsestype eller fritekst. Når du har fundet det jurakursus, du søger, kan du let og hurtigt kontakt udbyderen for flere informationer om kurset.

Obligatorisk efteruddannelse for advokater og fuldmægtige

Fra og med 2008 er alle advokatfuldmægtige og alle advokater underlagt regler om obligatorisk efteruddannelse. Tjek, inden du vælger dit jura kursus, om det opfylder betingelserne for at kunne anses som efteruddannelse.

Du skal ifølge lovgivningen i gennemsnit deltage i 18 timers efteruddannelse pr. år. Du vil modtage et bevis for din deltagelse, når du har afsluttet et godkendt kursus. Generelt er det muligt for dig at overføre overskydende timer til efterfølgende år.

Se også: Juridisk assistent

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen