Policy Deployment instruktør

Længde
15 timer
Pris
249 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
15 timer
Pris
249 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Start i dag

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Policy Deployment instruktør

Enkel strategi metode med fokus på forbedringer i turbulente omgivelser. Afsluttes med personligt certifikat. Metodens styrke er på den ene side, at man sikre fokus på de aktiviteter der har størst betydning, og på den anden side at, man gennem et løbende dialog til stadighed kan følge fremdriften. Lær en strategi, der har sikret Toyota en førende rolle i bilindustrien gennem mange årtier.

Kurset er tilrettelagt med fokus på den praktiske anvendelse. Man lærer hvorledes processen skal tilrettelægges, hvilke faser strategiprocessen gennemløber. Man lærer endvidere at anvende den konkrete metode samt nøglebegreberne. Endelig lærer man hvordan man foretager den kontinuerlige opfølgning i løbet af året. Herunder de løbende justeringer

Kurset er bygget op omkring 3 moduler:

1. Modul Introduktion til Policy Deployment.
Her præsenteres rammerne for arbejdet ved strategiarbejdets årshjul der består f 7 trin. Endvidere introduceres Police Deployment diamanten, som er hjørnestenen i sammenfatningen af strategiarbejdet. Endelig  gennemgås arbejdet med opstilling af en samlet vision for forbedringsarbejdet.

2. Modul: Policy Deployment arbejdets enkelte faser.
Med afsæt i Diamanten gennemgås hvorledes man i praksis arbejder med diamantens enkeltdele. Herved tager man rejsen fra de overordnede mål på 3-5 års sigt til delmål og ansvar i det kommende års kvartal, måneder.

3. Modul: Implementering af Policy Deployment I organisationen.
I dette modul ser vi hvorledes arbejdet med den overordnede Diamant brydes ned og fordeles i organisationen ligesom man lærer at etablere et tilbage meldingssystem der sikre, at den øverste ledelse altid har kendskab til den aktuelle status.

Uddannelsen er fuld af øvelser og test så du i praksis kan prøve dine færdigheder. Undervejs kan du kommunikere med medstuderende. Uddannelsen afsluttes med certifikat.

Når du har gennemført uddannelsen vil du kunne håndtere de overordnede processer i forbindelse med en konkret anvendelse af Policy Deployment.

Pris

Kurset indgår i et abonnement med 14 andre leankurser og uddannelser. Man kan få adgang til samtlige disse i en måned for en samlet pris af 249 kr inkl moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Policy Deployment instruktør
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Kompetenceforum ApS
Garnisonen 38
4100 Ringsted

Leankurser.DK

Leankurser.dk er en samling af online kurser med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved brug af Lean metoden. Alle kurser er opbygget interaktivt med en vekselvirkning mellem læring og aktiv afprøvning af siden viden. Her er ingen passiv lytning til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret