Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lean Agent Classic

Kompetenceforum ApS
5 Lektioner
Kursus
Online
Startdato: Tilmelding løbende - Online
2.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Lean Agent Classic

Lean Agent Classic

Lean Agent® Classic er for dig, der selv vil bestemme, hvornår du skal træne i Lean, samtidig med at du har mulighed for at kommunikere med medkursister, være i dialog med underviser samt løse opgaver med personlig feedback. Med andre ord er det uddannelsen for dig der ønsker individuel fleksibilitet kombineret med interaktion og kommunikationsmuligheder.

2005 etablerede vi i samarbejde med Teknologisk Institut den 1. Lean uddannelse i Danmark - Lean Agent uddannelsen. Siden er der uddannet over 4.000 agenter. Denne uddannelse indeholder fagligt nøjagtig det samme som den oprindelige agent uddannelse. Den er blot omformet til E-læring.

Formålet med uddannelsen er at give et udbygget - hands-on- kendskab til de mest anvendte Lean værktøjer, samt  at give deltagerne processuelle kompetencer, så man kan anvende disse værktøjer i et organisatorisk sammenhæng.  

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er opdelt i 5 moduler:

  1. Modul: Introduktion til Lean.
  2. Modul: Kortlægning af arbejdsprocesser.
  3. Modul: Spild og flow.
  4. Modul: Styring og forbedring.
  5. Modul: Implementering af Lean.

I alle moduler er der lagt vægt på aktivering af deltagerne så man opnår den ønskede " Hands-On" viden. Gennem hele forløbet kan deltagerne kommunikere med hinanden. Uddannelsen afsluttes med et certifikat.

Målgruppe

Lean Agent Classic er for dig, der ønsker individuel fleksibilitet kombineret med interaktion og kommunikationsmuligheder.

Pris

Lean Agent Classic koster 2.500 kr. ekskl. moms.  For denne pris får du  adgang til kurset i 12 uger fra første log in. Udover den nævnte konsulentstøtte har du løbende mulighed for kommunikation med andre studerende.

Om udbyderen

Kompetenceforum ApS

Kompetenceforum blev etableret 1. maj 2004. Allerede i foråret 2005 lancerede vi i samarbejde med det daværende Center for Produktivitet og Ledelse på Teknologisk Institut, en af de første Lean uddannelser i Danmark- Lean Agent® uddannelsen. En uddannelse som mere end 4.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lean Agent Classic
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Kompetenceforum ApS

Garnisonen 38
4100 Ringsted

Telefon: 7023 6050
Mobil 7023 6050

Få information

Udfyld formularen for mere information om Lean Agent Classic

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.