7 tips til work smarter not harder

Kompetenceforum ApS
9 Lektioner
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Du får fri adgang til 15 leankurser
Kursus
Online
Startdato: Start i dag - Online
198,40 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

7 tips til work smarter not harder – de 7 spildformer

Tips til Work smarter not harder ved at bruge de 7 spildformer aktivt. På kurset lærer du at rydde ud i al det du laver, som egentlig er spild af tid. Få bedre tid til det du er god til.

I langt de fleste arbejdsprocesser går over 98 % af tiden med noget som ikke har betydning for slutresultatet. Det er typisk det forhold der gør, at vi altid har travlt og bliver stressede.  Kompetenceforum ApS tips til work Smarter not Harder består i at reducere den tid du bruger på det der ikke har betydning for resultatet.

I Lean sammenhæng har man identificeret disse  processer i 7 typer. Man kalder det de 7 spildformer.  At finde dem i virkeligheden kræver ingen større analyser – de vil oftest være synlige for det blotte øje. På dette kursus  lærer du at få øje på disse spildformer , kunne bearbejde dem så I fremover vil kunne reducere den tid i bruger på dem. Det giver mindre arbejdspres og I arbejder smartere og ikke hardere. Samtidig får du bedre tid til det du er god til.

På kurset gennemgår i de enkelte spildformer , hvordan man kan kende dem og hvad man kan gøre for at reducere den tid vi bruger på dem. Det drejer sig om følgende former:

  • Transport
  • Bevægelse
  • Ventetid
  • Lager
  • Defekter
  • Overforædling
  • Overproduktion

Tips til work Smarter not Harder har fokus på den praktiske brug af værktøjet. Det består af lidt læsestof, øvelser, quizzer så du kan måle din fremdrift  samt en afsluttende certificeringstest.  Når du har gennemført denne får du et personligt certifikat som bevis på dine nye kompetencer.

Målgruppe

Kurset er til dig der genre vil have de 7 spildformer ind under huden så du kan bruge dem i praksis i din hverdag.

Pris

Kurset indgår i et abonnement med 14 andre leankurser og uddannelser. Man kan få adgang til samtlige disse i en måned for en samlet pris af 249 kr inkl moms.

Om udbyderen

Leankurser.DK

Leankurser.dk er en samling af online kurser med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved brug af Lean metoden. Alle kurser er opbygget interaktivt med en vekselvirkning mellem læring og aktiv afprøvning af siden viden. Her er ingen passiv lytning til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 7 tips til work smarter not harder
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Kompetenceforum ApS

Garnisonen 38
4100 Ringsted

Telefon: 7023 6050
Mobil 7023 6050


Få information

Udfyld formularen for mere information om 7 tips til work smarter not harder

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.