Viser 1-20 af 88
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 88
1
2
3
4
5

Et regnskabskursus er din vej til flere muligheder

Er du regnskabsmedarbejder, og vil du gerne udvikle dine kompetencer? Eller drømmer du om at arbejde med opgaver på området i fremtiden? Du kan her finde efteruddannelse inden for controlling, bogføring og regnskab. Uanset om du søger en komplet bogholderuddannelse eller et regnskabskursus, findes der et forløb for dig. Klik dig ind under hver uddannelse og læs mere eller send en forespørgsel direkte til udbyderen for flere detaljer om forløbet.

Alle virksomheder, store som små, har brug for en person med relevant uddannelse i regnskab for at kunne udarbejde selskabets regnskaber. Uanset om du er på udkig efter en faglig uddannelse, omskoling eller har brug for grundlæggende viden, kan du finde det kursus, du leder efter her på siden.

Tag din karriere til nye højder med et regnskabskursus

Finder du glæde ved at arbejde med tal og regnskaber? Synes du det er spændende at sidde med årsregnskaberne, lave regnskabsanalyser og håndtere budgetter? Så kan et regnskabskursus, måske være den helt rigtige karrierevej for dig. 

Der findes et hav af valgmuligheder, når det kommer til kurser i regnskab. Det kan derfor være svært at finde netop det regnskabskursus, der stemmer overens med dine forudsætninger og behov. Læs med herunder, og bliv inspireret til at finde, lige det kursus der passer til dig og dine behov.

Emnerne på et regnskabskursus spænder bredt og kan f.eks. ligge inden for:

  • Årsregnskaber
  • Grundlæggende bogholderi
  • Budgethåndtering
  • Excel
  • Microsoft C5
  • Regnskab generelt

Vi har her på siden gjort det overskueligt for dig at finde det helt rette regnskabskursus. Leder du efter mere inspiration inden valg af kursus, kan du tage et kig i vores regnskabsguide. Nedenfor kan du desuden læse om et par af de mest populære uddannelsesforløb til dig, der har interesse for regnskabsområdet.

Regnskabskursus – find det rigtige kursus for dig

Når du søger på regnskabs- og økonomikurser finder du en lang række af muligheder foran dig. Derfor er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad det præcist er du søger ved at tage et regnskabskursus.

Ønsker du en bred vifte af emner, som ovenfor, eller vil du hellere i dybden med et specifikt felt? På de bredere uddannelser opnår du viden og oversigt og alle væsentlige begreber fra regnskabets verden. Det kan fx være at få indsigt i hvordan du læser en årsrapport, forstå sammenhænge i regnskaber, regnskabsanalyser, hvor du på mere specialiserede kurser i højere grad går i dybden med case-eksempler og praktisk viden inden for det specifikke felt.

Læs med herunder, og få et bedre indblik i nogle af de forskellige typer af uddannelser du kan vælge.

Regnskabsassistent uddannelse

Er du helt ny i faget, og drømmer du om en uddannelse inden for regnskab, der giver dig viden og redskaber helt fra bunden? I dette tilfælde kan du enten vælge at sammensætte din uddannelse af forskellige enkelte kurser efter behov, eller du kan finde en regnskabsassistent uddannelse og tage hele forløbet på en gang. Du kan også tage et kursus i økonomi for ikke-økonomer.

Bogholder uddannelse

Vil du gerne blive en endnu bedre bogholder eller lære faget helt fra bunden? Der er mange muligheder for at blive endnu bedre til dit daglige arbejde eller få nye ansvarsområder med et kursus, som passer til dine behov.

Det kan være du søger et generelt bogføringskursus, hvor du kommer til at arbejde med konkrete ting som debet, kredit, omkostninger og indtægter? Uanset hvad, kan du med et kursus i bogføring opkvalificere dig og få yderligere kompetencer som organisationens bogholder. 

Kurser i bogføring

Virksomhedens bogføring er en sammensætning af resultat- og balanceberegninger, årsafslutninger eller i visse tilfælde årsregnskaber. Et kursus i bogføring kan lære dig de grundlæggende elementer ved bogføring, de formelle krav som stilles til virksomhedens regnskab samt, hvordan man håndterer bogføring i praksis. Der kan også komme nye regler på området, som det er nødvendige for dig at holde dig opdateret omkring. 

Finder du ikke det, du søger? Tjek vores oversigt over alle relevante kurser i handel og økonomi.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier