Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

KognitivUddannelse.nu

Psykolog Monica Trærup

KognitivUdvikling 

Kognitiv Udvikling med hjemmesiden KognitivUddannelse.NU er en kursusvirksomhed specialiseret i nyeste udvikling indenfor Kognitiv Adfærdsterapi (KAT).

Alle underviserne er psykologer, godkendte specialister ved Dansk Psykolog Forening. Vi har udviklet uddannelser og undervist professionelle siden 2006.

Underviserne er kendt for at formidle en levende undervisning, der har hjulpet tusindvis af professionelle med at mestre effektive, håndgribelige og evidensbaserede metoder, der skaber trivsel og varige forandringer.

Alle undervisere er specialister i Kognitiv adfærdsterapi og sikrer, at du vil opnå et rigtigt godt ståsted, hvor du kan udvælge netop de evidensbaserde metoder, der vil være mest effektive i forhold til din klients problemstilling. Metoder på tværs af de Kognitive adfærdsterapeutiske grene, herunder ACT; Metakognitiv terapi; Mindfulness baseret kognitiv terapi; CFT/Compassion Fokuseret terapi; DAT/DBT/ Dialektisk adfærdsterapi og anden generations kognitiv Terapi /KAT.

“The man who grasps principles can successfully select his own methods.

The man who tries methods, ignoring principles, is sure to have trouble.”

– Harrington Emerson

Hvem er Monica Trærup?

Siden 2006 har Monica Trærup udviklet uddannelser og afholdt mere end 1000 undervisningsdage, hvor det vigtigste fokus har været at tilpasse undervisningen til de pågældende kursister eller institutioners behov. Derudover samarbejder kursusvirksomheden Kognitiv Udvikling med såvel danske som udenlandske eksperter om at udbyde kurser og uddannelser, der altid repræsenterer den nyeste udvikling og som er meget anvendelige i praksis – til gavn for både klienterne og behandlerne.

Hos Kognitiv Udvikling er du sikret kvalitet

På KognitivUddannelse.NU er kurser og uddannelser baseret på den nyeste viden indenfor området, så du er sikret en opdateret og fagligt kompetent læring fra os.  

Den nyeste udvikling indenfor den kognitive adfærdsterapi er en mere procesbaseret terapi (PBT) med et fokusskift væk fra diagnoser og manualiseret behandling til en transdiagnostisk og procesbaseret tilgang i den psykologiske- og psykiatriske behandling.

Steven Hayes og Stefan Hofmann, to af verdens førende teoretikere og kliniske forskere indenfor Kognitiv adfærdsterapi, er grundlægger af PBT. Dette er IKKE endnu en ny gren eller terapi indenfor KAT. Det er derimod et metaperspektiv, der hjælper behandleren med dels at forstå de psykiske problemstillingers underliggende mekanismer, dels vælge hvilke evidensbaserede metoder, der dermed vil kunne forventes at skabe bedst mulig udvikling og trivsel hos klienten. Du vil dermed opnå et rigtigt godt ståsted, hvor du kan vælge metoder på tværs af de Kognitive adfærdsterapeutiske grene, herunder Metakognitiv Terapi; ACT/ Acceptance and Commitment Therapy; Mindfulness; CFT/Compassion Fokuseret terapi; DAT/DBT/ Dialektisk adfærdsterapi og anden generations kognitiv Terapi /KAT.


Vis alle uddannelser afholdt hos KognitivUddannelse.nu

Uddannelser

Kursus
Psykologi og terapi Længde By Gennemsnit Pris
ACT - KURSUS 30 TIMER I AARHUS (GODKENDT TIL SPECIALIST UDD). 5 dage Århus
4,8 (4)
9.800 DKK
PROCESBASERET KOGNITIV TERAPI - DEN NYESTE UDVIKLING 15 dage Århus
5,0 (1)
5.600 DKK

Kontakt mig

Kom I kontakt med KognitivUddannelse.nu
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

KognitivUddannelse.nu

8000 Aarhus

Mobil 40830453
www.kognitivuddannelse.nu

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 5 evalueringer

Camilla Hansen

Yderst relevant og anvendeligt indhold i undervisningen, og meget god vekslen mellem teori, praksis, eksempler fra hverdagen mv. Jeg sætter enorm stor pris på den undervisning vi i teamet har modtaget, og den viden vi har kunne bringe med videre i praksis.

Mette Eg Jørgensen

Jeg havde inden kurset en masse overvejelser om, hvorvidt jeg nu ville kunne bruge indholdet, da jeg jo ikke laver terapi, men vejleder sårbare studerende i en uddannelseskontekst. Men allerede efter de første gange havde jeg oplevelsen af at have brugbare værktøjer, som helt naturligt kunne ”trækkes op af værktøjskassen” i mødet med de studeren...

Vis alt
Kathrine Lautrup

Et fint og givende kursus med meget brugbar ACT-teori koblet på praksis/cases.

Få information

Udfyld formularen for mere information om KognitivUddannelse.nu

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer