Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Teamledelse i praksis

Køge Handelsskole
8 dage
Sidste ansøgningsfrist: 11-10-2021
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Køge
Startdato: 25-10-2021 08:30 - Køge
1.392 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

teamledelse

Teamledelse i praksis

Virksomheder organiserer sig i stor udstrækning gennem grupper og selvstyrende team i forsøget på bl.a. at opnå øget fleksibilitet, effektivitet, positiv synergi, videndeling og problemløsning. Desværre opstår gode og velfungerende team ikke nødvendigvis automatisk. Det kræver viden og indsigt at udvikle og vedligeholde det gode team og skabe de fordele et velfungerende team kan levere.

Undervisningsform på kurset Teamledelse i praksis


Uddannelsen er praksisorienteret og bygger på et procesorienteret læringsforløb, der veksler mellem teorioplæg, praktiske øvelser, gruppearbejde, refleksion og individuel personlig udvikling. Vi tager udgangspunkt i deltagernes hverdag og de udfordringer man oplever i sin dagligdag som leder eller teammedarbejder og de deraf følgende udviklingsområder.

Målgruppe

Forløbet henvender sig både til nye og mere erfarne teamledere, både beskæftigede og ledige, der har behov for at tilegne sig grundlæggende teoretiske kundskaber omkring ledelse og coaching af teams. Uddannelsen henvender sig også til dig, der ikke er teamleder men ønsker mere indsigt i ledelse og coaching.

Eksamen og diplom

Hvert fag afsluttes med en mindre prøve bestående af multiple choice spørgsmål.

Pris

For AMU-målgruppen kr. 1.392,- kr. For deltagere med en uddannelse højere end erhvervsuddannelsesniveau eller ledige (Kommune/Jobcenter betaler) kr. 4.582,-

Om udbyderen

Kompetenceudvikling med Køge Handelsskole

Køge Handelsskole er en stor regional uddannelsesvirksomhed. I tæt samarbejde med erhvervslivet - virksomheder og organisationer - udvikler vi uddannelser, aktiviteter, projekter mv. på alle niveauer. Vi leverer og distribuerer uddannelser til alle faser i den livslange læring, som samfundets...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Køge Handelsskole

Uddannelsesvej 20
4600

Telefon: +45 5667 0400

Få information

Udfyld formularen for mere information om Teamledelse i praksis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.