Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Realkompetencevurdering

Køge Handelsskole
Varierende længde
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Online
Startdato: Kontakt en vejleder - Online

Kursusbeskrivelse

Realkompetencevurdering

Realkompetencevurdering online eller telefonisk

Vil du have papir på alt det, du allerede kan, er der hjælp at hente. Har du stor arbejdserfaring inden for et område uden at have en egentlig uddannelse til det? Mangler du en adgangsgivende uddannelse?  Ønsker du at stå stærkere på arbejdsmarkedet? Så er det en idé at få en realkompetencevurdering, så du kan få skolepapirer på dine kompetencer.

Realkompetencevurderingen kan afkorte et uddannelsesforløb, give dig skolepapirer uden at sidde på skolebænken, en uddannelse eller måske højere løn eller andre opgaver dér, hvor du arbejder nu. 


Hvad er realkompetencevurdering?

Realkompetencevurdering er en vurdering af din samlede mængde viden, færdigheder og kompetencer, uanset hvor og hvordan du har opnået dem. Det betyder, at du har mulighed for at få anerkendt de kompetencer, du har opnået enten via f.eks. dit arbejdsliv, forenings- og fritidsarbejde, bestyrelsesarbejde m.v.


Opbygning

En realkompetencevurdering (RKV) foregår typisk på følgende måde:

  1. Du samler dokumentation på det, du kan og ved
  2. Du kontakter en voksenvejleder i Karrierevejledningen på Kursuscentret Køge Handelsskole.Er du ledig, skal du forinden have kontaktet dit jobcenter.
  3. Du inviteres til en indledende samtale med en vejleder om dine muligheder.
  4. Du kommer til kompetencevurdering med en underviser, studievejleder eller studieleder

Saml den dokumentation, du har. Du skal kunne dokumentere din uddannelse, dine kurser, erhvervserfaring og andet. Du skal kunne bevise den erfaring, som du har beskrevet i dit CV.  

Hvis dine kompetencer vurderes til helt eller delvist at kunne sidestilles med målene for et fag, kursus, fagmodul eller en hel uddannelse, udstedes enten et uddannelsesbevis eller et kompetencebevis.

Om udbyderen

Køge Handelsskole

Kompetenceudvikling med Køge Handelsskole

Køge Handelsskole er en stor regional uddannelsesvirksomhed. I tæt samarbejde med erhvervslivet - virksomheder og organisationer - udvikler vi uddannelser, aktiviteter, projekter mv. på alle niveauer. Vi leverer og distribuerer uddannelser til alle faser i den livslange læring, som samfundets...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Køge Handelsskole

Uddannelsesvej 20
4600

Telefon: +45 5667 0400

Få information

Udfyld formularen for mere information om Realkompetencevurdering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: