Viser 1-17 af 17
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-17 af 17

Læs mere om Photoshop kurser

Læs mere om Photoshop kurser

Vi orienterer os stadig mere visuelt, både privat og i diverse arbejds-sammenhænge. Samtidig er den almindelige forbrugeres kvalitetsbevidsthed i forhold til grafisk billedmateriale steget ekspansivt de seneste årtier. Vi genkender i dag hurtigt et dårligt redigeret foto, også selvom vi ikke har beskæftiget os professionelt med fotografering.

Ovenstående er blandt andet grund til, at det er vigtigt for en virksomhed, at den ansvarlige for den visuelle kommunikation har et grundigt kendskab til brugen af et professionelt redigeringsprogram som Adobe Photoshop - om ikke andet så bare har styr på det grundlæggende.

Det er en meget dårlig idé, at virksomheden på det grafiske område springer over hvor gærdet er lavest. Forbrugerne "zapper" hurtigt videre, hvis der er noget, der forstyrrer dem. Ofte er et dårligt redigeret foto alt hvad der skal til, for at underbevidstheden står af.

Hvad er Photoshop?

Adobe Photoshop er et avanceret billedbehandlingsprogram, som henvender sig til den professionelle fotograf såvel som den "almindelige" fotograf eller amatør fotografen. 

Photoshop er som et løg, hvor du kan blive ved med at pille lag af. Du kan forbedre din virksomheds grafiske billedmateriale rigtig meget med et grundlæggende kendskab til de yderste lag. De mange auto-funktioner i programmet leverer i mange tilfælde særdeles gode resultater. De i særlig grad iøjnefaldende fotos, som virkeligt bevæger beskuerne, er dog oftest redigeret manuelt af folk, der har pillet flere lag af, og som har ofret den tid, der skal til, for at få et indgående kendskab til Photoshop og de grundlæggende fotografiske principper. Det kan blive dig - hvis du finder et kursus, der kunne have din interesse.

Af samme årsag som beskrevet ovenfor, er brugervenligheden af programmet også diskuteret. Kompleksiteten i programmet stiger nemlig, jo dybere du dykker ned i det. Photoshop har simpelthen så mange funktioner, at det stort set matcher dine behov, selvom du for eksempel bevæger dig fra nybegynder til øvet til professionel. 

Historien om Photoshop

Billedbehandlingsprogrammet Photoshop er mere end 30 år gammelt, men det bruges stadig af mere end 10 millioner mennesker på verdensplan. Den første version af Photoshop så dagens lys i 1990, og har siden da ændret måden, vi ser verden på. Programmet blev egentlig udviklet til billedbehandling i den grafiske industri, men sidenhen er Photoshop ikke bare et uundværligt redskab i de fleste fotografer og andre kreatives værktøjskasse – det er også en del af mange danskeres hverdag. Programmet er blevet det absolut foretrukne billedredigeringsprogram for både amatører og professionelle i hele verden.

Siden den første version af Photoshop udkom i 1990, er der sket meget med programmet. De formår nemlig at forny sig selv hele tiden og kontinuerligt komme med opdateringer, der gør at programmet holder sig relevant. 

Hvordan bruger jeg Photoshop? 

Brugen af Photoshop er noget af det, du blandt andet lærer på et kursus i Photoshop - specielt hvis du tager et kursus i grundlæggende Photoshop. 

Vil du alligevel forsøge dig med programmet, og har brug for at vide hvordan, er det en god idé at starte helt fra scratch. Altså at forstå grundfunktionerne i programmet. Det kan være lidt af en mundfuld, men der er massevis af guides rundt omkring på nettet til, hvordan du kommer i gang. Vi anbefaler dog til enhver tid et kursus - særligt hvis du er nybegynder. Her får du nemlig et indgående kendskab til Adobe Photoshop. Du får en grundig viden omkring det fundamentale ved programmet, og du har mulighed for at stille spørgsmål.

Hvad koster et Photoshop kursus?

Prisen for et Photoshop kursus afhænger naturligvis af både kursus og kursusudbyder. Derudover afhænger det selvfølgelig også af din situation - om du er ledig på jagt efter et kursus, eller om du af eget initiativ trænger til opkvalificering.

Af samme årsag kan vi ikke her komme med konkrete priser. Dog svinger et Photoshop kursus typisk i et prisleje der hedder alt fra cirka 500 kroner i egenbetaling og op mod en pris på 20.000 kroner.

Hvad koster Photoshop?

Prisen for Adoeb Photoshop kommer an på dit abonnement. Der er nemlig forskellige abonnementstyper, og der er forskellige "pakker" hos Adobe.

Du kan for eksempel betale for Adobe Photoshop på årsbasis eller på månedsbasis. Priserne kan du udforske lige her

Photoshop fungerer både til Windows og Mac. Programmet er desuden udformet, så det kan arbejde tæt sammen med andre Adobe programmer, som for eksempel InDesign og Illustrator. Du kan dermed virkelig udforske muligheder og udfolde dine kreative talenter!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen