Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Danskkursus Plus

Københavns Sprogcenter
2 dage om ugen 4-6 uger
Åben uddannelse
København
Startdato: kontakt for start- og prisinformation - København

Kursusbeskrivelse

Danskkursus Plus - Fordyb dig i dansk

Vores Danskkursus Plus giver dig grundig og kompetent undervisning og mulighed for at fordybe dig i sproget. Du får god tid i klasseværelset, hvor læreren støtter og guider dig til hurtigt at udvide dit ordforråd, øge din forståelse og hjælper dig til at bruge sproget aktivt. Uanset om du er begynder eller øvet, tager vi udgangspunkt i din hverdag, så du bliver i stand til at bruge dansk i almindelige situationer.

Dit udbytte

Danskkursus Plus er det rigtige valg for dig, der har tid og overskud til at fordybe dig i dansk i en periode. The course covers:

  • Dansk på skrift og i tale – vi træner at lytte, læse, tale og skrive
  • Særligt fokus på samtale og udtale – vi øver os på de danske lyde, udtryk og vendinger
  • Dansk til hverdagen – vi tilpasser undervisningen til dine behov

At lære dansk handler ikke bare om at kunne sige ord, men også om at have et aktivt liv i Danmark. Et Danskkursus Plus er helhedsorienteret undervisning, som hjælper dig til at falde godt til i Danmark.

Du kan følge flere Danskkurser Plus i træk, eller du kan vælge at tage et enkelt kursus på et tidspunkt, hvor du har overskud til at fokusere på danskundervisning. Hvis du har en travl hverdag, anbefaler vi dig i stedet at vælge et af vores andre kurser.

Undervisningsform

Vores danskkursus Plus er relevant for dig, der gerne vil have mest mulig vejledning i undervisningen. På de enkelte kurser er der kun begrænset hjemmearbejde. Størstedelen af undervisningen foregår i klasselokalet, hvor din lærer guider og støtter dig til den bedste og sjoveste læring!

Vores lærere har altid meget på hjerte og masser af kreative ideer til, hvordan de kan gøre undervisningen og din læring mere interessant – og på vores Plus-kurser har de plads og tid til at levere (endnu) mere inspirerende undervisning med udflugter, spil, musik og meget andet, der gør det sjovt at lære dansk.

Online læringsplatform

Du får også adgang til vores online univers, hvor du kan finde ekstra materiale, som du kan bruge, når du har tid og lyst. Det er din mulighed for at opnå endnu hurtigere progression, end hvad der sker i klasselokalet.

I vores online univers finder du:

  • selvrettende øvelser og quizzer
  • tekster og lytteøvelser
  • overblik over gennemgåede temaer og plan for fremtidig undervisning
  • forum for udveksling med andre kursusdeltagere

Målgruppe

Kurset er for dig, der:

  • ønsker at fordybe dig i dansk sprog.
  • taler engelsk og har min. 12 års skolegang.

Pris

Pris: 1.194 kr. 

Om udbyderen

Københavns Sprogcenter

Københavns Sprogcenter

Københavns Sprogcenter blev etableret i 1992 og har dermed mere end 25 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog. Vi  tilbyder derfor danskundervisning af højeste kvalitet i et livligt og multikulturelt miljø med fokus på mere end god undervisning. Med mere end 5.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Københavns Sprogcenter

Valdemarsgade 16
1665 København V

Telefon: +45 33 21 31 31
www.kbh-sprogcenter.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Danskkursus Plus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.