Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Systemisk Anerkendende Coachuddannelse

Københavns Professionshøjskole Tagensvej
Åben uddannelse
København

Systemisk Anerkendende Coachuddannelse

Systemisk anerkendende coachuddannelse

Tidligere deltageres erfaringer med CoachuddannelsenForløbet Systemisk Anerkendende Coach (SA Coach) henvender sig til dig, som ønsker at arbejde med coaching professionelt såvel som i dit personlige virke. Erfaringen viser, at den coachende tænkning og mange af dets redskaber er brugbare i dagligdagens forskellige samtaler.

Hvis du er klar til at arbejde aktivt med dig selv og dele dine erfaringer, så er denne uddannelse med et væsentligt personligt udviklingselement det rette for dig.

Hvad får du ud af at tage denne coachuddanelse?

Du får en personlig og faglig udviklingsrejse, hvor du både teoretisk såvel som praksis tilegner dig viden og kompetencer med udgangspunkt i den systematiske og anerkende tilgang til udviklingssamtaler. På kurset introduceres du desuden til en række støttende forståelser og tilgange fra eksistentiel psykologi, mindfulness samt udvalgte elementer fra kognitiv, narrativ og gestalt psykologi samt NLP. Disse tænkninger og tilgange har vist sig at understøtte udviklingssamtaler på et systemisk anerkendende grundlag.

Efter endt forløb vil du stå med kommunikative værktøjer til professionel håndtering af dine udviklingssamtaler på og uden for arbejdspladsen.

Udbytte for din virksomhed med denne coachuddannelse

Coachuddannelse københavn

Din arbejdsplads får en medarbejder, som på et godt etisk og fagligt grundlag kan løfte kvaliteten af organisationens udviklingssamtaler. Derudover får organisationen mulighed for at have en inspirerende forandringsagent, der kan bidrage til et endnu mere systemisk og anerkendende arbejdsmiljø til gavn for trivslen, den daglige kommunikation og samarbejdet.

Hvordan arbejdes der på uddannelsen systematisk anerkendende coaching?

Undervisningen og træningen er anerkendende, dialogbaseret og fremadrettet. Undervisningen veksler mellem oplæg, træning, øvelser og fælles refleksion.

Forløb

 • 4 dage fordelt på 2 moduler:
  • 1. modul to dage, dagskursus
  • 2. modul to dage, dagskursus

Forløbet afsluttes med en praktisk og læringsorienteret eksamen, hvor du demonstrerer dine samtalefærdigheder.

Hvem er denne systemiske coachuddannelse relevant for?

Forløbet er for dig, der vil integrere coachfagligheden i din arbejdspraksis som fx projektleder, konsulent, medarbejder eller leder. Derudover har du en mellemlang eller lang videregående uddannelse. Hvis du har en anden relevant uddannelse og erfaring, kan der søges dispensation.

Hvem underviser på uddannelsen?

Michael Stig Ørbech, forfatter, cand.polyt., Master i Organisationspsykologi (MPO) og psykoterapeut. Han er medforfatter til bøgerne Livgivende Samtaler og Relationer og Velfungerende Grupper og Teams begge udgivet fra Hans Reitzels Forlag, Gyldendahl

Michael har været gennemgående underviser på coachforløbet siden 2005, og arbejder til dagligt som systemisk anerkendende coach, træner og procesfacilitator i grupper og organisationer. Han er internationalt certificeret som facilitator (CPF) gennem International Association of Facilitators (IAF). Han har mere end 15 års coacherfaring og 25 års konsulenterfaring.

  Pris

  Grundforløb i Systemisk Anerkendende Coaching: 17.500,- kr.

  Videregående forløb i Systemisk Anerkende Coaching: 14.500,- kr.

  Københavns Professionshøjskole Tagensvej

  Københavns Professionshøjskole Tagensvej

  Københavns Professionshøjskole udbyder en bred vifte af efter- og videreuddannelser, udviklet i tæt tilknytning til de stærke faglige miljøer på vore grunduddannelser. Vi tilbyder alt fra korte kurser, diplom- og masteruddannelser til skræddersyede virksomhedsforløb. Hos Københavns Professionshøjskole har du følgende...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

   

  Kontaktinformation til Københavns Professionshøjskole Tagensvej

  Københavns Professionshøjskole Tagensvej

  Tagensvej 18
  2200 København N


  Få information

  Udfyld formularen for mere information om Systemisk Anerkendende Coachuddannelse

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

  Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
  (4,0)
  Baseret på 1 evalueringer
  Se alle evalueringer