Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Åben uddannelse
København

Kursusbeskrivelse

Akademiuddannelse i Demens

Specialiseret akademiuddannelse i demens

Som noget nyt tilbyder Metropol videreuddannelse til SOSU-assistenter eller tilsvarende, der vil specialisere sig inden for demensområdet.

Denne specialiserede akademiuddannelse hos Professsionshøjskolen Metropol er for dig, der er SOSU-assistent eller lignende, herunder ansøgere med en pædagogisk grunduddannelse, SOSU-hjælpere med en overbygning eller administrative medarbejdere, som til dagligt arbejder med demente borgere.

Styrk dit arbejde med demensramte borgere

Ønsker du at styrke dine kompetencer til at arbejde med demensramte borgere? Og vil du yde den bedst kvalificerede omsorg for disse borgere og deres pårørende?

Under akademiuddannelsen i socialt arbejde er udarbejdet to nye specialiseringsmoduler inden for demensområdet, som er målrettet medarbejdere med SOSU-assistentbaggrund. 

På disse uddannelsesforløb opnår du dels en specialiseret viden om demens, udredning, symptomforståelse og socialpædagogiske metoder i arbejdet med demens. 

Endvidere arbejder vi med en forståelse for de juridiske rammer og etiske dilemmaer i arbejdet med demente og pårørendesamarbejde.

To akademimoduler på akademiuddannelsen i socialt arbejde: 

Her er de to akademimoduler: 

  •  akademimodulet: omsorg for den demente borger
  • akademimodulet: socialt arbejde med den demente borger

Skræddersyet til jeres behov

Metropol tilbyder at sammensætte et uddannelsesforløb for den enkelte medarbejder eller hele jeres organisation. Alle vores uddannelsesforløb kan tones og tilrettelægges til jeres organisations behov. 

Kontakt Metropol og hør mere om akademiuddannelsen i demens!

Målgruppe

SOSU-assistent eller lignende, herunder ansøgere med en pædagogisk grunduddannelse, SOSU-hjælpere med en overbygning eller administrative medarbejdere, som til dagligt arbejder med demente borgere.

Om udbyderen

Københavns Professionshøjskole Tagensvej

Københavns Professionshøjskole udbyder en bred vifte af efter- og videreuddannelser, udviklet i tæt tilknytning til de stærke faglige miljøer på vore grunduddannelser. Vi tilbyder alt fra korte kurser, diplom- og masteruddannelser til skræddersyede virksomhedsforløb. Hos Københavns Professionshøjskole har du følgende...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Københavns Professionshøjskole Tagensvej

Tagensvej 18
2200 København N


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i demens

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer