Velkommen til København & Aarhus Akupunkturskole! 


Skolen udbyder fuld akupunkturuddannelse på højeste niveau i Danmark samt mindre kurser i akupunktur og forskellige støttefag til akupunktur.

København & Aarhus Akupunkturskole

København & Aarhus Akupunkturskole startede i 2009 med et ønske om at lave en klassisk akupunkturuddannelse inden for traditionel kinesisk medicin, dog med den drejning at indlemme det vestlige syn på akupunkturen.

Med en baggrund som både Akupunktør og Fysioterapeut forstod Nicholas Garner vigtigheden af at kunne tale behandling og effekt og gøre sig forståelig overfor både konventionelle og komplementære sundhedspersoner og behandlere.

Denne brobygning mellem østlig og vestlig medicin gør uddannelsen lettere at integrere i et vestligt sundhedssystem, samt gør det lettere at forstå og formidle hvad akupunktur er og kan.

I 2015 grundlagdes Aarhus Akupunkturskole og drives dag af Nicholas Garner, Lisa Garner Wright og Lars Schuster.

Udover det fulde uddannelse til akupunktør, udbyder skolen også kurser i:

  • Kosmetisk Akupunktur (læs også om dette kursus her på Studentum)
  • Vestlig Medicinsk Akupunktur (læs også om dette kursus her på Studentum)
  • Master class i akupunktur som overbygning til den fulde uddannelse
  • Mindre kurser i støttefagene øreakupunktur, qi-gong, elektro-akupunktur, cupping, urtemedicin, kost og akupunktur og kinesisk massage mm.

Undervisere

Skolen har en lang række undervisere fra ind og udland med forskellige specialer, dels på den fulde akupunkturuddannelse og dels på de mindre kurser. På uddannelsen møder du blandt andre underviserne: Nicholas Garner, Lars Schuster og Lisa Wright.

Nicholas Garner

København & Aarhus Akupunkturskole

Nicholas er akupunktør og fysioterapeut med mere end 25 års klinisk og undervisningsmæssig erfaring i ind- og udland. Til daglig praktiserer han på Meditalklinikken i København, der ligger i forbindelsen med akupunkturskolen.

Han er grundlægger, daglig leder, underviser på Københavns Akupunkturskole og forsker i akupunktur på Northern College of Acupuncture og Middlesex University i England.

Ud over at undervise på akupunkturuddannelsen afholder Nicholas kurser i ansigts- og kosmetisk akupunktur med fokus på indre skønhed i det ydre samt afholder kurser i vestlig medicinske akupunkturteknikker og TCM (Traditional Chinese Medicine).

Nicholas har siden 2010 specialiseret sig i konstitutionel ansigtsakupunktur gennem videreuddannelse i USA, Tyskland, England og Vietnam med fokus på en kombination af TCM, 5 fase akupunktur og de enkelte ansigtsmusklers fysiognomi, udtryk og relaterede emotioner.

Lars Schuster 

København & Aarhus Akupunkturskole

Lars er uddannet akupunktør og har en lang klinisk og undervisningsmæssig erfaring bag sig. Han praktiserer og har klinik i Århus og har specifikt videreuddannet sig indenfor japansk akupunktur. Lars har specialer i blandt pulsdiagnose, som han mestrer som en af de dygtigste i Danmark samt moxabehandling og specifikke akupunkturteknikker til behandlinger af en lang række af lidelser og smertetilstande.

Lisa Wright

København & Aarhus Akupunkturskole

Lisa er uddannet akupunktør, kinesiolog og stresscoach. Hun underviser dels på akupunkturuddannelsen og har blandt andet specialiseret i Kosmetisk Akupunktur, som hun holder kurser i både i København og Aarhus. Lisa er desuden uddannet Kinesiolog og arbejder til daglig på Meditalklinikken i København. Lisa har en enestående evne til at formidle, og sørge for at alle studerende og kursister kan følge med og tage del i den personlige udvikling, det er at kaste sig ud i et nyt fag. På uddannelsen får du glæde af både Nicholas, Lisa og Lars´ specialeområder. 

Læs mere

Du kan læse mere om uddannelser og kurser på skolens hjemmeside kbh-aku.dk

Vil du vide mere om København & Aarhus Akupunkturskoles uddannelser? Send en forespørgsel og de kontakter dig inden for én dag!


Vis alle uddannelser afholdt hos København & Aarhus Akupunkturskole

Uddannelser

Kursus
Kommunikation og medier
Kropssprog Længde By Gennemsnit Pris
Akupunktur uddannelsen 2,5 år Århus 89.900 DKK
Kosmetisk Akupunktur 8 dage København 12.900 DKK
Temadage og workshops i akupunktur 1 dag Flere byer (2) 750 DKK
Social og sundhed
Alternativ behandling
Vestlig Medicinsk akupunktur 5 dage København 6.000 DKK

Kontakt mig

Kom I kontakt med København & Aarhus Akupunkturskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

København & Aarhus Akupunkturskole

Nørre Søgade 27A
1370 København

Telefon: 53883839
Mobil 53883839
www.kbh-aku.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om København & Aarhus Akupunkturskole

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.