Kurser fra KnowledgeDesign

"Jeg sætter pris på, at kurset var både teoretisk og praktisk, hvormed det bliver brugbart og håndgribeligt. Gode fysiske rammer og dejlig forplejning. Fyldigt kursusmateriale.

Dejligt at vi var et mindre hold fra forskellige brancher, hvor der var plads til erfaringsudveksling.

Jeg kan varmt anbefale kurset til de, som arbejder med projekter – enten som deltager eller projektleder.”

Anne-Sophie Schjønning Eriksen, Fuldmægtig og uddannelsesadministrator, Århus Universitet

Det siger deltagerne om vores kursus i projektledelse"Jeg deltog i Kursus i Projektledelse, da jeg i mit arbejde begyndte at styre nogle mindre interne projekter, og derfor gerne ville have lidt værktøjer til hvordan jeg kunne styre disse projekter og hvordan jeg kunne blive bedre til at planlægge arbejdsopgaver og tid – og det fik jeg.

Kurset levede på alle måder op til mine forventninger. Der var en god blanding af teori og praktiske opgaver som var bygget op om den samme case hele vejen igennem, og da vi var en mindre gruppe, synes jeg at der var god plads til at vi alle fik vores inputs og meninger ført ind i de forskellige opgaver. 

Kirsten var igennem det hele også god til at komme med sine inputs, så man hele tiden fik vendt de forskellige situationer på forskellige måder. Jeg fik en masse nye værktøjer, som jeg har taget med hjem og bruger i min hverdag, og samtidig fik jeg bekræftet at nogle af de ting jeg gør i dag, også er de rigtige."

Jeg vil helt sikkert anbefale folk som arbejder med projektledelse, at deltage i dette kursus."

Diana Ravn Knudsen, Junior Commercial Sales Expert, Siemens Wind Power
Læs mere om Bliv en bedre Projektleder

Bestil information


Kom I kontakt med KnowledgeDesign
Ingen omkostninger eller forpligtigelser