Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tag dit projektlederkursus hos KnowledgeDesign

Kurser og uddannelser i projektledelse

Med uddannelse i projektledelse fra KnowledgeDesign får du brugbare redskaber fra en udbyder, som leverer varen hver gang! Vi er eksperter i kompetenceudvikling af høj kvalitet i tæt dialog med kunden.

KnowledgeDesign tilbyder uddannelse med en praksisorienteret tilgang, tilsat det nødvendige niveau af teoretisk fundering, som er en forudsætning for den høje kvalitet. Tilgangen bygger på princippet 'Keep it simple', både når det gælder uddannelse og implementering af projektkulturen i jeres virksomhed.

Hvorfor uddannelse fra KnowledgeDesign?

Virksomheden KnowledgeDesign har eksisteret siden 2006 og ejes og drives af Kirsten Nielsen. Undervisere på KnowledgeDesigns kurser og uddannelser er primært Kirsten selv, eller garvede kolleger med tilsvarende tung projekt- og ledelseserfaring. Åbne kurser afholdes i Aarhus N, Virksomhedskurser ditto, med mindre kunden selv står for kursusstedet.

Indehaver Kirsten Nielsen er certificeret projektleder og har over 30 års erfaring med projekter; som ansat projektleder i det private og det offentlige og som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse.

KnowledgeDesign har gennem årene leveret ydelser til en række danske og globale kunder, og undervisningen kan også foregå på engelsk.

Kirsten Nielsen er bl.a.forfatter til projektbogen 'Projektkoordination'; bogen findes både på dansk og engelsk og indgår som grundmateriale på de fleste kurser.


Vis alle uddannelser afholdt hos KnowledgeDesign

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med KnowledgeDesign og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

KnowledgeDesign

ATEA A/S
Tangen 4
8200 Aarhus N

Telefon: 2241 6264
knowledgedesign.dk

Evalueringer

Niklas Ørtoft
(5)
Undervisningen var helt i top - ingen blev efterladt og var der spørgsmål til processer eller modeller, blev det formuleret på en ny og anderledes måde, så alle forstod budskabet. Fine lokaler og god forplejning (rigtig god endda). Vil blive anbefalet.
Ingelise Stryhn
(4)
Jeg synes det var et godt og lærerigt kursus. Vi kom igennem de forskellige termer ifm. projektledelse/styring. Det var en god og levende gennemgang af materialet. Jeg føler stadig jeg mangler noget overblik, men det kommer formentlig først når jeg får brugt det i praksis på vore egne projekter. Min eneste anke er at der efter min mening indime...
Vis alt
Anne Dorthe
(5)
Dejligt kursus, som både gav en masse lærerigt input, men blev gjort på en spændende og humørfyldt måde. Der var selvfølgelig nogle ting, som ikke var relevant for mig (pga den virksomhed jeg sidder i) men helt klart også mange ting jeg kunne tage med hjem og bruge.
Få information

Udfyld formularen for mere information om KnowledgeDesign

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
KnowledgeDesign
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 17 evalueringer
Det siger deltagerne
Kurser fra KnowledgeDesign

"Jeg sætter pris på at kurset var både teoretisk og praktisk, hvormed det bliver brugbart og håndgribeligt..."

Læs mere