Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tag dit projektlederkursus hos KnowledgeDesign

Kurser og uddannelser i projektledelse

Med uddannelse i projektledelse fra KnowledgeDesign får du brugbare redskaber fra en udbyder, som leverer varen hver gang! Vi er eksperter i kompetenceudvikling af høj kvalitet i tæt dialog med kunden.

KnowledgeDesign tilbyder uddannelse med en praksisorienteret tilgang, tilsat det nødvendige niveau af teoretisk fundering, som er en forudsætning for den høje kvalitet. Tilgangen bygger på princippet 'Keep it simple', både når det gælder uddannelse og implementering af projektkulturen i jeres virksomhed.

Hvorfor uddannelse fra KnowledgeDesign?

Virksomheden KnowledgeDesign har eksisteret siden 2006 og ejes og drives af Kirsten Nielsen. Undervisere på KnowledgeDesigns kurser og uddannelser er enten Kirsten selv, eller garvede kolleger med tilsvarende tung projekt- og ledelseserfaring. Åbne kurser afholdes i Aarhus N, Virksomhedskurser ditto, med mindre kunden selv står for kursusstedet.

Indehaver Kirsten Nielsen er certificeret projektleder og har 30 års erfaring med projekter; som ansat projektleder i det private og det offentlige og som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse.

KnowledgeDesign har gennem årene leveret ydelser til en række danske og globale kunder, og undervisningen kan også foregå på engelsk.


Vis alle uddannelser afholdt hos KnowledgeDesign

Uddannelser

Åben uddannelse
Projektledelse / projektarbejde Længde Pris By Gennemsnit
Best Practice på dit eget projekt (projektledelse / projektarbejde) 1 dag 8.500 DKK Århus
Bliv en dygtig projektleder (projektlederkursus) 2 dage 7.000 DKK Århus          
(11)
Den professionelle styregruppe 1 dag 4.500 DKK Århus
Effektivt projektarbejde (projektledelse) 1 dag 4.500 DKK Århus          
(2)
Firmakurser
Projektledelse / projektarbejde
Bliv klædt på til projektarbejde i jeres egen virksomhed 2 dage Landsdækkende
  • = Kundecase tilknyttet denne udbyder/uddannelse

Kontakt mig

Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med KnowledgeDesign og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontakt

KnowledgeDesign

ATEA A/S
Tangen 4
8200 Aarhus N

Telefon: 2241 6264
knowledgedesign.dk

Evalueringer

Niklas Ørtoft   |   18-05-2017
Undervisningen var helt i top - ingen blev efterladt og var der spørgsmål til processer eller modeller, blev det formuleret på en ny og anderledes måde, så alle forstod budskabet. Fine lokaler og god forplejning (rigtig god endda). Vil blive anbefalet.
          (5)
Ingelise Stryhn   |   18-05-2017
Jeg synes det var et godt og lærerigt kursus. Vi kom igennem de forskellige termer ifm. projektledelse/styring. Det var en god og levende gennemgang af materialet. Jeg føler stadig jeg mangler noget overblik, men det kommer formentlig først når jeg får brugt det i praksis på vore egne projekter. Min eneste anke er at der efter min mening indime...
Vis alt
          (4)
Anne Dorthe   |   17-05-2017
Dejligt kursus, som både gav en masse lærerigt input, men blev gjort på en spændende og humørfyldt måde. Der var selvfølgelig nogle ting, som ikke var relevant for mig (pga den virksomhed jeg sidder i) men helt klart også mange ting jeg kunne tage med hjem og bruge.
          (5)