Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tag dit projektlederkursus hos KnowledgeDesign

Kurser og uddannelser i projektledelse

Med uddannelse i projektledelse fra KnowledgeDesign får du brugbare redskaber fra en udbyder, som leverer varen hver gang! Vi er eksperter i kompetenceudvikling af høj kvalitet i tæt dialog med kunden.

KnowledgeDesign tilbyder uddannelse med en praksisorienteret tilgang, tilsat det nødvendige niveau af teoretisk fundering, som er en forudsætning for den høje kvalitet. Tilgangen bygger på princippet 'Keep it simple', både når det gælder uddannelse og implementering af projektkulturen i jeres virksomhed.

Hvorfor uddannelse fra KnowledgeDesign?

Virksomheden KnowledgeDesign har eksisteret siden 2006 og ejes og drives af Kirsten Nielsen. Undervisere på KnowledgeDesigns kurser og uddannelser er primært Kirsten selv, eller garvede kolleger med tilsvarende tung projekt- og ledelseserfaring. Åbne kurser afholdes i Aarhus N, Virksomhedskurser ditto, med mindre kunden selv står for kursusstedet.

Indehaver Kirsten Nielsen er certificeret projektleder og har over 30 års erfaring med projekter; som ansat projektleder i det private og det offentlige og som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse.

KnowledgeDesign har gennem årene leveret ydelser til en række danske og globale kunder, og undervisningen kan også foregå på engelsk.

Kirsten Nielsen er bl.a.forfatter til projektbogen 'Projektkoordination'; bogen findes både på dansk og engelsk og indgår som grundmateriale på de fleste kurser.


Vis alle uddannelser afholdt hos KnowledgeDesign

Uddannelser

Åben uddannelse
Projektledelse / projektarbejde Længde Pris By Gennemsnit
Best practice project management training 2 dage 7.000 DKK Århus
Best Practice på dit eget projekt (projektledelse / projektarbejde) 1 dag 8.500 DKK Århus
Bliv en dygtig projektleder (projektlederkursus) 2 dage 7.000 DKK Århus
4,8 (14)
Den professionelle styregruppe 1 dag 5.500 DKK Århus
Effektivt projektarbejde (projektledelse) 1 dag 4.500 DKK Århus
5,0 (2)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med KnowledgeDesign og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

KnowledgeDesign

ATEA A/S
Tangen 4
8200 Aarhus N

Telefon: 2241 6264
knowledgedesign.dk

Evalueringer

jesper pallesen
(4)
god kursus, fik ny vide og kunne genkende mange af de ting der blev omtalt, da jeg bruger mange af de ting i det daglige arbejde
Annette Nordtorp Deacon
(5)
Konstruktivt og udbytterigt kursus. Brugbare modeller, der kan tages I brug med det samme. Bog og USB med diverse dokumenter er en stor hjælp efterfølgende, når man skal i gang hjemme i virksomheden. Kirsten formår at skabe en god stemning der giver lyst til at byde ind og det skaber god sparring og interaktion med øvrige kursister.
Karin Christensen
(5)
Godt og udbytterigt kursus, som kunne rumme både den nye og den mere bevidste deltager. Alle blev set og hørt og kurset blev gennemgået så man gik hjem med en god følelse af at have lært noget og noget der kunne bruges af alle trods deltagelse fra forskellige fag.
Få information

Udfyld formularen for mere information om KnowledgeDesign

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
KnowledgeDesign
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 20 evalueringer
Det siger deltagerne
Kurser fra KnowledgeDesign

"Jeg sætter pris på at kurset var både teoretisk og praktisk, hvormed det bliver brugbart og håndgribeligt..."

Læs mere