Kursus
Ingen anmeldelser

Certificeringskursus i Access Bars

Klinik for Selvhelbredelse, i Holbæk (+2 lokationer)
Længde
1 dag
Pris
1.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
16 juni, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 dag
Pris
1.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
16 juni, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

16 juni, 2023

  • Holdundervisning
  • Holbæk
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Certificeringskursus i Access Bar

Certificeringskursus i Access Bar

Om uddannelsen

Hos Klinnik for Selvhelbredelse kan du tage certificeringskurset i Access Bar med henblik på at give modtageren indre ro og en følelse af velvære, der breder sig til hele kroppen. Access Bars kan beskrives som en form for healing eller energibehandling, hvor man berører de såkaldte Bars punkter på hovedet. Det er også en behandling der kan gøre det lettere at slippe uhensigtsmæssige mønstre, ting der stresser dig, og tanker der kører i ring.

Dit udbytte af uddannelsen

  • Efter et kursus i Access Bars får du et diplom og bliver certificeret Access Bars-behandler, med ret til at give behandlinger med det samme og tage betaling for det, på lige fod med alle andre Bars-behandlere i verden.
  • Som uddannet Access Bars behandler kan du hjælpe både børn (også børn med ADHD med særlige behov), familie, venner eller betalende klienter der lider af bl.a. stress, søvnløshed, indre uro og modløshed.

Uddannelsens indhold

Bars-kurset afvikles varer 8 timer og er hands-on, så du får lært at finde og aktivere de 32 “Bars” på hovedet, så du fremover let kan “køre” dem på familie, venner eller klienter.

Du kommer til at give 2 behandlinger på kurset, så du får punkterne godt ind i hænderne. Jeg hjælper til undervejs, så du efter kurset ikke er i tvivl om, hvordan du kan finde punkterne igen, når du skal give behandling.

Du vil også modtage 2 fulde behandlinger selv, så du har mulighed for at opleve den dybe, afslappende fornemmelse som behandlingen giver, og måske vil du også slippe nogle af dine begrænsende synspunkter under behandlingen. Endeligt afsluttes kurset med en film omkring Access Bars. 

Eksamen og diplom

Efter kurset får du diplom og bliver certificeret behandler

Pris

Din investering i Access Bars-kurset er 2250 kr.(Prisen er fastsat af Access Consciousness, og er ens i hele Danmark). Prisen er inkl. manual & diplom som Certificeret Access Bars-behandler.

OBS: Har du tidligere taget kurset hos en anden Access Bars Facilitator, kan du gentage kurset hos mig for halv pris, 1125 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificeringskursus i Access Bars
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Klinik for Selvhelbredelse
Amtmandsvej 2, 1. sal
4300 Holbæk

Bliv certificeret behandler på 1 dag og gør din drøm til virkelighed! Effektiv stressbehandling Vil du hjælpe andre der lider af stress, tankemylder, uro, søvnløshed, depression, angst, ADHD, Autisme, CP? Så skal du vælge kurset i Access Bars, der er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret