Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kickstart din content marketing-strategi

Kforum
Længde: 1 dag
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: København
Udbyder: Kforum plus
Pris: 5.490 DKK ekskl. moms

Kickstart din content marketing-strategi

Kickstart din content marketing-strategi med kursus i content marketing

Kursus i content marketing på K-dagen

Content marketing adskiller sig fra klassiske marketing-discipliner, ved at indholdet ikke længere handler om virksomheder og produkter, men om målgruppens behov. På K-dagen får du fingrene helt ned i maskinrummet og lærer, hvordan du producerer, eksekverer og måler effekten af en content marketing-indsats. Efter dagen har du en skræddersyet content-plan, der kan søsættes hjemme i organisationen.

OM K-DAGEN

Content marketing handler om at møde forbrugere, medlemmer, kunder og brugere med indhold, der er nyttigt, engagerende, relevant og i øjenhøjde.På denne K-dag dykker vi ned i, hvordan du arbejder med medier og kanaler, og hvordan du udarbejder en succesfuld indholdsstrategi, der talerrundt omjeres services og produkter.På dagen bliver du klogere på:

 • Content marketing-strategi: Hvordan du udvikler en indholdsstrategi, hvor I ikke taler om jer selv, men om temaer, der optager jeres kunder, medlemmer eller brugere – i øjenhøjde
 • Konceptudvikling:Hvad godt indhold er, hvordan du kan udvikle koncepter for det – og hvordan du arbejder med det på tværs af kanaler
 • Content marketing-disciplinen:Hvordan du ændrer din egen rolle fra kommunikatør til redaktør og kurator, så hele organisationen kan bidrage med godt indhold
 • Værdi og måling:Hvordan du kan måle værdien af jeres content marketing.

Udbytte

Efter K-dagen kan du og din organisation:

 • Knytte kunder, medlemmer og brugere tættere til jer
 • Skabe større loyalitet og præferencer i markedet
 • Anvende nye greb til at udvikle content marketing-koncepter og -indsatser
 • Engagere hele organisationen i den eksterne kommunikation
 • Forstå, hvad der skal til for at drive en kontinuerlig content marketing-indsats
 • Få bedre forståelse for værdien, som content marketing skaber, og forståelse for at måle på det.

Du går fra K-dagen med en fornyet værktøjskasse, som du allerede har prøvet af i praksis, så du kan give content marketing-indsatsen et løft hjemme i organisationen.

Målgruppe

K-dagen er for dig, der arbejder strategisk med kommunikation eller marketing og ønsker at udvikle en moderne indholdsstrategi – uanset om indsatsen er B2C, B2B eller B2B2C. Du er ikke nybegynder, men har brug for at professionalisere eller forny dine kompetencer inden for content marketing og indholdsarbejde.K-dagen byder både på skarpe, faglige oplæg, en case og slutter af med en workshops, hvor du omsætter dagens input til at udarbejde din egen indholdsstrategi. 

Undervisere

Lone Sivebæk

 • +7 år erfaring i social media marketing
 • Digital strateg 
 • Rådgiver virksomheder ifm. SoMe-kampagner og content marketing-indsatser

Per A. Knudsen, Digital Strategist, Pentia

 • +6 år som digital strateg
 • Har været med til at drive nogle af Nordens største content-programmer eks. for Maersk Group & Widex
 • Har udviklet digital strategi for bl.a. IKEA, Husqvarna & Leo Pharma
 • Underviser desuden i Digital Strategi hos IAA

Pris

Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms).
Medlemmer af DJ får kurset til halv pris. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.

Tag din kollega med

Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).

Kforum

Kforum

Så læs videre ... Vil du gerne blive endnu bedre til dit arbejde? Hos Kforum udbyder vi både længere forløb og hel- og halvdagskurser om en række forskellige emner inden for kommunikation og marketing. Uanset formen får du altid brugbar...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til Kforum

Kforum

Gammel Kongevej 3E, Baghuset, 4. sal
1610 København V

Telefon: 3342 2160
Mobil 60243927
www.kommunikationsforum.dk