Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coaching - individuelt og i team

Jesper Sloth
Åben uddannelse
Landsdækkende
Startdato: Kontakt for booking - Danmark

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Coaching – individuelt og som team

Individuel coaching

Coaching handler om at fremme anvendelsen af viden. Der er to kilder til viden:

Den ene kilde udgøres af viden, vi tilegner os via erfaringer og via uddannelse og kurser.

Den anden kilde handler om viden, vi i nuet kan generere og anvende situationsbestemt i forhold til en aktuel udfordring. Viden om, hvad der er det rigtige for os at vælge i situationen, og som sætter os i stand til at kunne navigere fra situation til situation i en kompleks virkelighed.

Jeg ser det som min opgave som coach at være behjælpelig med, at du får åbnet – lettet – din adgang til de to omtalte videns kilder. Det sker i dialogen imellem os, hvor jeg lytter med opmærksomhed og nærvær og anvender min erfaring.

Enhver situation, du befinder dig i, og enhver udfordring, du står overfor, udgør et puslespil, som umiddelbart kan forekomme uoverskueligt. Via samtaler finder og sammensætter vi “puslespilsbrikker”, tilføjer nye vinkler og arbejder med hvordan, du kan bringe det hele i meningsfuld og målrettet anvendelse. Og så er det vigtigt at pointere, at det jo er dig, som på den måde bringes i anvendelse – bringes i spil, og derfor vil du også som en effekt af coachingen opleve ”at få dig selv mere med” i det, du gør og i de beslutninger, du træffer.

Hvad enten du fungerer som leder, mellemleder eller medarbejder, kan du nå et punkt, hvor det kan være givende, vigtigt og i nogle tilfælde ligefrem nødvendigt at skaffe dig en professionel sparringspartner som supplement til de sparringspartnere, du måske har omkring dig i forvejen. At nå til det punkt kan for mange af os udløse selvkritik – tanker om, at jeg burde kunne klare det alene. Men reelt – i virkeligheden – udgør vores samtale en unik mulighed for dels at fremme adgangen til dine kilder til viden og dels bringe mere af dig selv i spil.

Team coaching

Medlemmerne i et team har tilsammen potentielt adgang til ufattelig meget viden. Imidlertid er det min erfaring fra mange års virke som teamcoach, at denne viden bliver efterspurgt og anvendt i alt for ringe grad og det udløser en ond cirkel. Det forringer ikke alene kvaliteten af det, teamet kan yde, men det forringer samtidig arbejdsglæde, motivation og trivsel i teamet og bidrager til stress. Der bliver for langt imellem oplevelser af at lykkes og af at bruge sig selv konstruktivt.

Teamcoaching kan, når der bakkes op om den i den pågældende organisation, være den mest effektive indsats i forhold til at bringe nødvendig viden i spil og derved vende den onde cirkel til en positiv spiral.

Teamcoaching kan også anvendes som en uhyre virkningsfuld form for teambuilding. Et team styrkes markant, når medlemmerne oplever at kunne arbejde sammen om at generere både egen og kollegernes viden. Virkningsfuldheden skyldes ikke mindst, at det, man arbejder sammen om i teambuildingen, er nært koblet til teamets daglige, faglige virkelighed. 

Målgruppe

Ledere, mellemledere og medarbejdere.

Eksamen og diplom

Dokumentation for afholdte timer.

Pris

Individuel coaching:  Kr.    800,00 pr. time

Team coaching:        Kr. 1.000,00 pr. time

Om udbyderen

Jesper Sloth

Jeg har arbejdet med mennesker i 30 år, er uddannet Psykoterapeut MPF og coach samt Master i Ledelse og Samarbejde (KU).  Derudover har jeg efteruddannelse indenfor mindfulness, kommunikation, ledelse og stresshåndtering. Jeg er certificeret i anvendelse af typologi ”værktøjerne” MBTI og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Jesper Sloth

Strandgade 6
1401 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Coaching - individuelt og i team

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: