Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

InDesign - et grafisk univers

InDesign er det markedsførende layout-program fra Adobe og henvender sig til dig, der interesserer dig for eller beskæftiger dig med grafisk design. InDesign er det optimale redskab til de fleste layout-opgaver i en virksomhed, og du kan bruge det til at lave alt fra annoncer til kataloger.

Mange virksomheder anvender i dag InDesign til at løse grafiske opgaver, hvorfor det er også er blevet mere eftertragtet at have kompetencer inden for InDesign og layoutdesign. 

Vi tilbyder et stort udvalg af kurser i InDesign. Herunder kurser for begyndere, som gerne vil lære at layoute, men også mere avancerede kurser for allerede øvede brugere, som ønsker at kende alle software-programmets muligheder. 

Læringspunkter på InDesign-kurser

På kurser i InDesign lærer du blandt andet følgende: 

  • Oprettelse af dokumenter, herunder annoncer, brochurer, kataloger m.m.
  • Indsætning og tilpasning af billeder
  • Formatering af tekstens udseende
  • Valg af farveskala
  • Effekter i forhold til skygger, rammer og beskæring

InDesign kursus

Fordele ved InDesign

Programmet InDesign er skabt til at arbejde med al type materiale til visuel kommunikation, herunder både tekst, fotos og tegninger.

InDesign arbejder problemløst sammen med både Word og Adobes andre programmer som Photoshop og Illustrator. Det er altså nemt for dig at klargøre hhv. tekster i Word, fotos i Photoshop og tegninger i Illustrator og efterfølgende importere det hele til InDesign, layoute og gøre det klar til internettet eller tryk. Du kan også lagre dit layout i forskellige formater, eksempelvis i PDF-format.

Hvad kan du bruge et InDesign kursus til?

Kurser i InDesign giver dig kompetencer inden for grafisk design og layout. Du lærer at opsætte tekst og billeder på kreativ og illustrativ vis, så du fanger kunden og brugerens opmærksomhed. Du bliver i stand til at lave annoncer, plakater, kataloger m.m. Det er kvalifikationer, som er meget efterspurgte på arbejdsmarkedet i dag, da mange virksomheder anvender InDesign som platform til de grafiske arbejdsopgaver. 

Forudsætninger for kurset

Der er et bredt udvalg af kurser i InDesign. Der er grundlæggende kurser til nybegyndere, der har ikke har arbejdet med InDesign tidligere. Her er den eneste forudsætning, at du har din egen PC og har kendskab til Windows brugerflade.

Derudover er der også kurser for øvede, hvor du vil blive introduceret for flere af programmets avancerede funktioner. Dette kursus forudsætter, at du har erfaring med InDesign. 

Du skal blot finde det kursus, der matcher din profil og dine ønsker med kurset. Udforsk mulighederne ovenfor - måske er dit InDesign kursus kun et klik væk. 

Praktisk information InDesign kurser

På kurser lærer du at navigere rundt i programmet, og du opnår en forståelse for anvendelsen af dets funktioner. Undervisningen er desuden meget praktisk anlagt, og du vil få mulighed for at arbejde med forskellige design og formater. På nogle kurser vil du også have mulighed for at tage dit eget materiale med, som du kan tage udgangspunkt ved praktiske øvelser. 

Nogle af kurserne i InDesign kombineres med undervisning i Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator. For mange vil det være oplagt at have kendskab til alle tre programmer fra Adobe.

Hvad koster et kursus?

Prisen varierer i forhold til det enkelte kursus, og du kan læse mere om de konkrete priser under de enkelte kurser. Kurser i InDesign er ikke SU-berettigede og skal derfor finansieres af dig selv eller din arbejdsplads. 

Hvor længe varer et kursus?

Længden på kurserne varierer afhængig af det enkelte kursus. 

Hvor afholdes kurserne?

Kurser i InDesign udbydes i hele landet, men hovedsageligt i de større byer som København, Århus, Aalborg og Odense. Få et overblik over, hvor du kan tage kurserne i listen ovenfor.

FAQ

  • I Danmark finder du et stort udvalg af InDesign kurser hos forskellige udbydere. Det brede udvalg af InDesign kurser dækker både over grundlæggende kurser, der henvender sig til nybegyndere, der har ikke har arbejdet med InDesign tidligere. Derudover findes der også InDesign kurser til øvede og rutinerede, hvor der dykkes ned i programmets mere avancerede funktioner.

  • Prisen for et InDesign kursus varierer afhængigt af både det enkelte kursus samt den enkelte udbyder. Varigheden af det enkelte kursus kan ligeledes have indflydelse på, hvad det enkelte InDesign kursus koster. Fælles for de fleste InDesign kurser er dog, at de ikke er SU-berettigede, og at de enten skal finansieres af dig selv eller din arbejdsgiver.

  • Længden på InDesign kurserne varierer afhængigt af det enkelte kursus. Der findes både InDesign kurser, der tager en enkelt eller to dage, såvel som der findes InDesign kurser, der strækker sig over 4 til 6 dage.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen