Kollektiv intelligens

Længde
2 dage
Pris
12.300 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Engelsk
Længde
2 dage
Pris
12.300 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Engelsk
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

collective intelligence

KOLLEKTIV INTELLIGENS

Lær, hvordan kollektiv intelligens kan accelerere virksomheders udvikling og styrke fundamentet for beslutninger via interne og eksterne crowds.

Kollektiv intelligens betegner brugen af digitale platforme, der udnytter netværk af hjerner og ”crowds” af individer til at forudsige organisationers performance og markeder eller crowdsource innovation, kreativitet eller arbejdsflows til virksomhedens opgaver.

På dette kursus får du indsigt i mulighederne ved at arbejde med kollektiv intelligens og ”bottom up”-informationsindsamling i en organisation. Du bliver introduceret til kollektiv intelligens som metode til at indsamle viden, information og kompetencer fra nøgleinteressenter såsom medarbejdere, kunder, leverandører og eksterne crowds.

På kurset bliver du introduceret til tre potentialer ved kollektiv intelligens:

 1. Crowdsourcing af forudsigelser
  Du lærer at anvende tavs viden til at generere forudsigelser, som kan hjælpe dig til at træffe beslutninger på baggrund af præcise oplysninger. Du bliver i stand til skærpe din organisations konkurrenceevne, fordi du kan indsamle præcise oplysninger, inden du skal træffe beslutningee

 2. Crowdsourcing af innovation og kreativitet 
  Du lærer at udnytte kollektiv intelligens fra interne og eksterne crowds til at øge innovationstempoet i din organisation og dermed skabe nye, innovative og konkurrencedygtige fordele.
 3. Crowdsourcing af kompetencer/arbejde
  Du lærer at crowdsource opgaveløsninger blandt eksterne crowds, så du kan udvide organisationens kompetencegrundlag og sikre agilitet sideløbende med, at du reducerer omkostninger i forsyningskæden og skærper konkurrenceevnen.

Du lærer at crowdsource opgaveløsninger blandt eksterne crowds, så du kan udvide organisationens kompetencegrundlag og sikre agilitet sideløbende med, at du reducerer omkostninger i forsyningskæden og skærper konkurrenceevnen.

På kurset får du samtidig viden om hvordan du arbejder konkret med kollektiv intelligens. Du lærer hvordan du udvælger, analyserer og udvikler tiltag til at accelerere vækst med kollektiv intelligens både i forhold til forudsigelser, innovation og opgaveløsninger.

På kurset får du endvidere indsigt i forskellige åben innovation- og crowdsourcing-strategier som søgemekanismer, motivationsaspekter, vurdering af platforme og crowdsourcing-metoder.

Med kurset får du således indsigt i potentialerne ved kollektiv intelligens og du får fundamentet til at gå videre med en implementering af kollektiv intelligens i din egen virksomhed.

PÅ KURSET FÅR DU:

 • Kompetencer indenfor anvendelse af kollektiv intelligens

 • Integration og motivation af fx medarbejdere, kunder, leverandører, eksterne crowds og andre interessenter i forbindelse med beslutningstagning, opgaveløsning og innovation

 • Design af platforme til crowdsourcing

 • Styrkelse af vækstmentalitet i din organisation

 • Oprettelse af en inkluderende og crowd-orienteret organisation

Adgangskrav

En af følgende uddannelser: bachelor, kandidat, diplom eller tilsvarende. Efterfulgt af to års relevant erhvervserfaring.

Pris

Prisen for dette kursus er: 10.900 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kollektiv intelligens
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
IT Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

IT Universitetet i København tilbyder deltidsstudier til alle, der vil opgradere deres kompetencer indenfor it-området. Du kan vælge en Master i it med en skræddersyet specialisering, eller valgfrit sammensætte en diplomuddannelse blandt de udbudte kurser. Du kan også tage et...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret