Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Invent A/S?

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Søren Kyndi
Det er altid hyggeligt at komme på kursus hos Invent. Det er rart at der er tid til en dialog om fast og løst, og samtidig lære noget.
Amalie Kommentar
Tak for tilbagemeldingen Søren. Det er også altid hyggeligt at have kursister i huset. Vi håber snart at se dig igen på kursus :-)
Yavuz Yildiz
Som underviser på HTX i ingeniørfaglige fag som ”Teknik” og ”Teknologi” har jeg hos Invent fået et rigtigt stort udbytte hvad angår 3D CAD som helhed, samt grundprincipperne i Inventor. Underviseren var meget imødekommende, og kørte kurset på det niveau kursisterne lå på – for dem der var længere fremme var der også altid udfordringsopgaver samt...
Amalie Kommentar
Tak for de rosende ord, Yavuz. Vi er glade for at vi kan levere kurser, hvor alt går op i en højere enhed. Både når det gælder faglighed, faciliteter og forplejning :-)
Vis alt
Brian Hansen
Invent er min foretrukne CAD leverandør, de har et godt fagligt niveau. Jeg får altid et hurtigt svar på mine spørgsmål. Hvis der skulle være flere muligheder, vender de hurtigt tilbage med den mulighed der er bedst for mig.  Jeg sidder aldrig tilbage med følelsen af ikke at have fået hjælp. Hos Invent går det stærkt, og det gør dem til noget sæ...
Amalie Kommentar
Tak Brian, det er lige præcis det vi stræber os efter at være. Det er en fornøjelse at stå til rådighed for jer :-)
Vis alt
Gøsta Mathiesen
Det gode ved Invent er, at deres løsninger tager udgangspunkt i Autodesks's egne produkter Inventor og Vault. Invent laver en overbygning på dette, og udnytter derfor programmernes fulde potentiale.
Amalie Kommentar
Der er en god grund til at vi siger "Vi har det hele, men vi sælger dig kun det du har behov for". Det samme var gældende for jer, og jeres løsning. God dag :-)
Henrik Thomsen
Undervisningen var ikke blot teori og opgaver. Det var også problemstillinger fra det virkelige liv, som vi brugte i undervisningen. Vi fik løst et problem fra vores fabrik, og det var der også andre der gjorde. Det gør undervisningen mere håndgribeligt og brugbar.
Amalie Kommentar
Vi er glade for, at dit kursusforløb hos Invent har været lærerigt og brugbart. Samt at I fik løst jeres problemstilling. Det er lige præcis det, som er med til at gøre vores kurser håndgribelige :-)