Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Autodesk Inventor Videregående

Invent A/S
Startdatoer
Galten
12-10-2021 08:45 
9.600 DKK
23-11-2021 08:45 
9.600 DKK
Online
12-11-2021 08:45 
9.600 DKK
23-11-2021 08:45 
9.600 DKK

Hvorfor vælge Invent A/S?

30 dages fri support efter endt kursus

Kursus med inkluderet overnatning

Dansk kursusmateriale

Kursusbeskrivelse

autodesk

Tag et videregående kursus i Autodesk Inventor

På dette kursus får du bygget et vigtigt lag af viden ovenpå din solide grundviden, som med det samme vil forøge den hastighed, du kan konstruere med.

Har du allerede taget et kursus i Autodesk Inventor grundprincipper hos Invent A/S? Inventor videregående er det næste naturlige step for dig, som har været på det grundlæggende kursus. På kurset præsenteres du for nye muligheder og værktøjer, som du vil komme til at benytte dig af i fremtiden, for at opbygge sunde modeller samt teste på modellerne.


Dit udbytte af kurset Autodesk Inventor Videregående

Du vil være i stand til at konstruere med højt niveau af kvalitet, i både 2D og 3D. Du vil lære at sikre dig, at konstruktionen fungerer efter hensigten.

Dette gælder både, hvis du f.eks. skal generere flere varianter af den samme konstruktion, eller når du skal teste på bevægelse, hvis du arbejder med dynamiske samlinger. Du vil være i stand til at bygge såkaldte digitale prototyper, som testes inden de bliver sendt i produktion, så fatale fejl ikke opstår.

Når du har gennemført kurset vil du have opnået et overblik over de mange intelligente værktøjer, der findes i Inventor, og lært at genbruge dine konstruktioner i langt højere grad. Du vil lære at teste din konstruktions holdbarhed, så du har sikkerhed for, at kvaliteten af dine konstruktioner og dokumentation fortsat er høj.


Indhold på kurset

Kurset baseres på Inventorbøger. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.

På kurset vil vi gennemgå følgende emner:

 • Udvidede 3D operationer
 • Konstruktionsoverfladers muligheder
 • Parametri og regneark
 • 3D skitser
 • Målsætning i emne (GPS målsætning)
 • Repræsentationer og bevægelse
 • Materiale styring
 • Importere filer fra andre tegnesystemer eks. AutoCAD, Solidworks o.lign
 • Pladekonstruktion
 • Oprettelse af iPart
 • Produktions vejledninger
 • 3D PDF (nem måde at kommunikere med kunder, leverandør o.lign)
 • Vault og projektfiler
 • Frame Generator

Video

Målgruppe

Kurset henvender sig til brugere, som har arbejdet regelmæssigt med Inventor i nogle måneder. Du har en god rutine, når du konstruerer parter og samlinger, og du føler dig klar til at lære mere nu.

Er du arkitekt, ingeniør, konstruktør, tekniker, assistent, faglært eller bare har interesse i at lære et af de mest brugte konstruktionsværktøjer, så er du velkommen på kurset.
Det vigtigste er din interesse i at lære programmet at kende. Så har du mod på at opnå ny viden, eller at genopfriske din viden inden for Autodesk Inventor, så lad din lærerige rejse begynde hos os.

Eksamen og diplom

Du skal have gennemgået et grundkursus og konstrueret i Inventor regelmæssigt igennem noget tid.

Pris

Prisen for dette kursus er 9.600 kroner ekskl. moms. 

Om udbyderen

Invent A/S

Vil du være knivskarp til brugen af Revit og Inventor? Når det omhandler viden og læring omkring Autodesk produkterne Revit og Inventor, er Invent det oplagte sted at henvende sig. Dansk industri- og byg er i en rivende udvikling, og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Invent A/S

Lyshøjen 6
8520

Telefon: +45 87 47 00 17


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Henrik Thomsen
Undervisningen var ikke blot teori og opgaver. Det var også problemstillinger fra det virkelige liv, som vi brugte i undervisningen. Vi fik løst et problem fra vores fabrik, og det var der også andre der gjorde. Det gør undervisningen mere håndgribeligt og brugbar.
Amalie Kommentar
Vi er glade for, at dit kursusforløb hos Invent har været lærerigt og brugbart. Samt at I fik løst jeres problemstilling. Det er lige præcis det, som er med til at gøre vores kurser håndgribelige :-)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Autodesk Inventor Videregående

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer