Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

Invent A/S
Startdatoer
Galten
17-11-2021 08:45 
9.600 DKK
Online
17-11-2021 08:45 
9.600 DKK

Hvorfor vælge Invent A/S?

30 dages fri support efter endt kursus

Kursus med inkluderet overnatning

Dansk kursusmateriale

Kursusbeskrivelse

autodesk

Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

Ønsker du, at kunne bruge jeres eksisterende konstruktioner igen og igen? Genbruger du enkelt emner og/eller samlinger? Vil du gerne kunne definere alle de konfigurationer, som I kan producere? Så er kurset produktkonfiguration det rette sted at starte. 

Dit udbytte af kurset Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

 • Du vil få et bredt kendskab til, og forståelse for mulighederne, samt få defineret grænserne for produktkonfiguration med Inventor.
 • Efter kurset vil du vide, hvordan du begynder på en part eller en samling, som skal kunne bruges igen og igen, som en produktkonfigurations model.
 • Du vil vide, hvordan du indbygger parametri og hvornår du skal anvende regelbaseret parametri (iLogic).
 • Du lærer f.eks. at styre farver, materialevalg, hvilke samlinger eller parter, der skal indgå i en specifik konfiguration.
 • Du kan tage hjem og arbejde med jeres eksisterende konstruktioner og omdanne disse til produktkonfigurations modeller, som kan kopieres og genbruges, også uden at brugeren skal have kendskab til konstruktionen.
 • Du vil få nye input til, hvordan du kan indbygge intelligens i tegningerne, så du hurtigere får genereret den tilhørende 2D dokumentation efter at have udført dine konfigurationer.

Indhold på kurset

Fra simple parametre, til regneark og regelbaseret parametri med iLogic kommer vi omkring de områder, som er relevante at forstå, for at få produktkonfigurations modeller til at hænge ordentligt sammen. Vi dykker ned i hvordan regler oprettes og administreres, så konfigurationerne fungerer perfekt. Vi går også dybere ind i 2D dokumentations verdenen, hvor vi, med iLogic, får mulighed for at indbygge intelligens, så tegningerne langt hen ad vejen opdateres automatisk.

 • Regelbaseret parametri (iLogic)
 • Tegningsdokumentation med indbygget intelligens (iLogic)
 • iParter
 • iAssemblies
 • Mulighederne for at integrere produktkonfiguration i supermodellerne (skeletkonstruktion)
 • Regneark og regelbaseret parametri med iLogic

På kurset præsenteres du for mange konfigurations cases, men der vil også, lige som på Invent's øvrige kurser, være tid og mulighed for at relatere til din virksomheds specielle opgaver og udfordringer, når blot det ligger indenfor kursus temaet.


Der er 30 dages fri mail support efter kurset i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at du kommer bedst mulig i gang med dine nye teknikker og værktøjer. 

Forudsætninger

Gennemgået Grundkursus, WrapUp eller tilsvarende kendskab til Autodesk InventorDet er ikke nødvendigt, at du kender til principperne for supermodeller, men det kan anbefales, enten før eller efter kurset, at tage på kurset supermodeller. Denne samlede viden vil gøre dig i stand til, at lave store komplekse produktkonfigurations samlinger.

Målgruppe

Kurset er målrettet til brugere af Inventor, som allerede anvender, eller som ville få glæde af produktkonfiguration i en eller anden form i det daglige arbejde.

Eksamen og diplom

Hver kursusdeltager får efter endt kursus tilsendt et officielt Autodesk Kursusbevis.  

Video

Om udbyderen

Invent A/S

Vil du være knivskarp til brugen af Revit og Inventor? Når det omhandler viden og læring omkring Autodesk produkterne Revit og Inventor, er Invent det oplagte sted at henvende sig. Dansk industri- og byg er i en rivende udvikling, og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Invent A/S

Lyshøjen 6
8520

Telefon: +45 87 47 00 17


Få information

Udfyld formularen for mere information om Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer