Kursus
Ingen anmeldelser

Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

Invent A/S, i Galten (+2 lokationer)
Længde
3 dage
Pris
9.600 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 oktober, 2023 (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 dage
Pris
9.600 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 oktober, 2023 (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Invent A/S?

30 dages fri support efter endt kursus

Muligt at deltage fysisk eller virtuelt

Dansk kursusmateriale

Kursusbeskrivelse

autodesk


Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

Ønsker du, at kunne bruge jeres eksisterende konstruktioner igen og igen? Genbruger du enkelt emner og/eller samlinger? Vil du gerne kunne definere alle de konfigurationer, som I kan producere? Så er kurset produktkonfiguration det rette sted at starte. 

Kurset udbytte

 • Du vil få et bredt kendskab til, og forståelse for mulighederne, samt få defineret grænserne for produktkonfiguration med Inventor.
 • Efter kurset vil du vide, hvordan du begynder på en part eller en samling, som skal kunne bruges igen og igen, som en produktkonfigurations model.
 • Du vil vide, hvordan du indbygger parametri og hvornår du skal anvende regelbaseret parametri (iLogic).
 • Du lærer f.eks. at styre farver, materialevalg, hvilke samlinger eller parter, der skal indgå i en specifik konfiguration.
 • Du kan tage hjem og arbejde med jeres eksisterende konstruktioner og omdanne disse til produktkonfigurations modeller, som kan kopieres og genbruges, også uden at brugeren skal have kendskab til konstruktionen.
 • Du vil få nye input til, hvordan du kan indbygge intelligens i tegningerne, så du hurtigere får genereret den tilhørende 2D dokumentation efter at have udført dine konfigurationer.


Indhold på kurset

Fra simple parametre, til regneark og regelbaseret parametri med iLogic kommer vi omkring de områder, som er relevante at forstå, for at få produktkonfigurations modeller til at hænge ordentligt sammen. Vi dykker ned i hvordan regler oprettes og administreres, så konfigurationerne fungerer perfekt. Vi går også dybere ind i 2D dokumentations verdenen, hvor vi, med iLogic, får mulighed for at indbygge intelligens, så tegningerne langt hen ad vejen opdateres automatisk.

 • Regelbaseret parametri (iLogic)
 • Tegningsdokumentation med indbygget intelligens (iLogic)
 • iParter
 • iAssemblies
 • Mulighederne for at integrere produktkonfiguration i supermodellerne (skeletkonstruktion)
 • Regneark og regelbaseret parametri med iLogic

På kurset præsenteres du for mange konfigurations cases, men der vil også, lige som på Invent's øvrige kurser, være tid og mulighed for at relatere til din virksomheds specielle opgaver og udfordringer, når blot det ligger indenfor kursus temaet.


Der er 30 dages fri mail support efter kurset i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at du kommer bedst mulig i gang med dine nye teknikker og værktøjer.

 
Autodesk iLogic Kursus hos Invent A/S

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

2 oktober, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

2 oktober, 2023

 • Online
 • Online

11 december, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

11 december, 2023

 • Online
 • Online

Forudsætninger

Gennemgået Grundkursus, WrapUp eller tilsvarende kendskab til Autodesk InventorDet er ikke nødvendigt, at du kender til principperne for supermodeller, men det kan anbefales, enten før eller efter Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic) kurset, at tage på kurset supermodeller. Denne samlede viden vil gøre dig i stand til, at lave store komplekse produktkonfigurations samlinger.

Målgruppe

Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic) kursus er målrettet til brugere af Inventor, som allerede anvender, eller som ville få glæde af produktkonfiguration i en eller anden form i det daglige arbejde.

Er du arkitekt, ingeniør, konstruktør, tekniker, assistent, faglært eller bare har interesse i at lære et af de mest brugte konstruktionsværktøjer, så er du velkommen på kurset.

Det vigtigste er din interesse i at lære programmet at kende. Så har du mod på at opnå ny viden, eller at genopfriske din viden inden for Autodesk Inventor, så lad din lærerige rejse begynde hos os.

Eksamen og diplom

Hver kursusdeltager får efter endt Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic) kursus tilsendt et officielt Autodesk Kursusbevis.  

Pris

Prisen for dette Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic) kursus er 9.600 kroner ekskl. moms. 

Video

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Invent A/S
Ursusvej 3
8464 Galten

Vil du være knivskarp til brugen af Revit og el. Inventor?

Så er du landet det helt rette sted! Certificeret Autodesk Kursuscenter Når det omhandler viden og læring omkring Revit og Inventor, er Invent det oplagte sted at henvende sig. Som Autodesk Authorised Training Centre er vi godkendt af Autodesk til at undervise dig...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret