Vis finduddannelse.dk som: Mobile

invent A/S

Invent A/S

Vil du være knivskarp til brugen af Revit og Inventor?

Når det omhandler viden og læring omkring Autodesk produkterne Revit og Inventor, er Invent det oplagte sted at henvende sig.

Dansk industri- og byg er i en rivende udvikling, og der kræves mere og mere af vores software samt brugerne. Det er derfor afgørende, at du holder dig opdateret i brugen af dine programmer, så du kan følge med udviklingen.

Vore kerneområder er uddannelse af Inventor og Revit brugere, formidling af erfaring og viden om brugen af Inventor samt salg, support og rådgivning indenfor Autodesk software, herunder dokumenthåndtering.

Hos Invent er vores fokus at levere kundetilpassede og fleksible løsninger. Vi har den særlige fordel, at vi er en mindre organisation, der hurtigt og præcist kan reagere på din forespørgsel og hjælpe dig videre. Vi vil være Inventor og Revit brugernes foretrukne sparringspartner, og arbejder hele tiden på at dele ud af vores viden.


Invent A/S tilbyder kvalitetskurser

Som Autodesk Authorised Training Centre underviser vi i brugen af Autodesk Inventor og Revit. Uanset dit niveau, har vi et kursus, der passer til dig. 
Da det eneste danske undervisningsmateriale til Inventor er skrevet af os, kan vi med rette sige, at vi ved, hvad vi laver! Indholdet på vores kurser består både af teori og praktiske øvelser.

Her er det ikke kun envejskommunikation og vi forventer, at man som deltager er engageret og aktiv på kurset, da det sikrer det bedste resultat for alle parter.

Hvad får du hos Invent A/S

Hos os finder du dygtige og engageret undervisere, som er et kriterium for at opnå et godt kursusforløb.  Vi lægger stor vægt på, at vores undervisere har et højt fagligt niveau, en stor og bred teknisk funderet viden. Samt at de formår at videreformidle denne viden til vores kursister på en letforståelig og kompetent måde.

Vi har et bredt og varieret udvalg af kurser, der dækker ethvert behov, uanset om man er nystartet eller superdreven bruger. Alle vore kurser afholdes i en åben form og indholdet tilpasses deltagernes niveau, så alle kan følge med.

Da vores kursushold er små, er der også plads til at variere kurserne, så eventuelle kursister, der lærer hurtigere end andre, kan få flere og mere udfordrende opgaver at løse, mens de øvrige arbejder med mere basale udfordringer.

Helt enkelt er vores mål at give dig glæde og frihed til design processen, ved at oplyse dig om programmernes fulde potentiale.


Vis alle uddannelser afholdt hos Invent A/S

Hvorfor vælge Invent A/S?

30 dages fri support efter endt kursus

Kursus med inkluderet overnatning

Dansk kursusmateriale

Uddannelser

Kursus
Håndværk, industri og teknik
CAD / CAM Længde By Gennemsnit Pris
Autodesk Inventor CAD administrator 2 dage Flere byer (2) 7.200 DKK
Autodesk Inventor Grundprincipper 3 dage Flere byer (2)
5,0 (2)
9.600 DKK
Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic) 3 dage Flere byer (2) 9.600 DKK
Autodesk Inventor supermodeller (skeletkonstruktion) 3 dage Flere byer (2) 9.600 DKK
Autodesk Inventor Videregående 3 dage Flere byer (2)
5,0 (1)
9.600 DKK
Autodesk Inventor WrapUp 4 dage Flere byer (2) 12.600 DKK
Autodesk Revit Grundprincipper 3 dage Flere byer (2) 9.600 DKK
Autodesk Revit Superbruger 3 dage Flere byer (2) 9.600 DKK
Autodesk Revit Videregående 3 dage Flere byer (2) 9.600 DKK
Firmakursus i Autodesk Inventor- og Revit Danmark

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med Invent A/S
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Invent A/S

Lyshøjen 6
8520

Telefon: +45 87 47 00 17


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Søren Kyndi
Det er altid hyggeligt at komme på kursus hos Invent. Det er rart at der er tid til en dialog om fast og løst, og samtidig lære noget.
Amalie Kommentar
Tak for tilbagemeldingen Søren. Det er også altid hyggeligt at have kursister i huset. Vi håber snart at se dig igen på kursus :-)
Yavuz Yildiz
Som underviser på HTX i ingeniørfaglige fag som ”Teknik” og ”Teknologi” har jeg hos Invent fået et rigtigt stort udbytte hvad angår 3D CAD som helhed, samt grundprincipperne i Inventor. Underviseren var meget imødekommende, og kørte kurset på det niveau kursisterne lå på – for dem der var længere fremme var der også altid udfordringsopgaver samt...
Amalie Kommentar
Tak for de rosende ord, Yavuz. Vi er glade for at vi kan levere kurser, hvor alt går op i en højere enhed. Både når det gælder faglighed, faciliteter og forplejning :-)
Vis alt
Brian Hansen
Invent er min foretrukne CAD leverandør, de har et godt fagligt niveau. Jeg får altid et hurtigt svar på mine spørgsmål. Hvis der skulle være flere muligheder, vender de hurtigt tilbage med den mulighed der er bedst for mig.  Jeg sidder aldrig tilbage med følelsen af ikke at have fået hjælp. Hos Invent går det stærkt, og det gør dem til noget sæ...
Amalie Kommentar
Tak Brian, det er lige præcis det vi stræber os efter at være. Det er en fornøjelse at stå til rådighed for jer :-)
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Invent A/S

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Kundecase
Henrik Thomsen, Ellegaard Compon...

Det gør undervisningen mere håndgribeligt og brugbar.

Læs mere
Søren Kyndi, Kynde & Toft

Det er altid hyggeligt at komme på kursus hos Invent.

Læs mere
Liliana Movileanu, deltog på 6 u...

Jeg havde hurtig og god support.

Læs mere
Holger Hansen, HSM Industri A/S

Jeg har allerede anbefalet kurset til mine kolleger i teknisk afd.

Læs mere