Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Russisk kursus – Kurser i russisk på alle niveauer

International Communication
Åben uddannelse
Esbjerg, Kolding, København, Odense, Vejle, Aalborg - Vis alle  

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Russiskkurser - på alle niveauer

Vi har et bredt udvalg af allerede tilrettelagte kurser på russisk, der normalt kan påbegyndes inden for en uge. Af vores mest populære kurser kan nævnes:

Begynder niveau på russisk

Undervisningen praktiseres som et kort intensivt forløb på få dage eller spredt over en periode på få timer pr. gang. Kan tages som enelektioner eller i grupper.

Brush up russisk

er for dem som behøver at genopfriske deres russiske sprog. Undervisningen praktiseres som et kort intensivt forløb på få dage, eller spredt over en periode på få timer pr. gang. Kurset kan tages som enelektioner eller i grupper.

Russisk for Managers

er for ledere som har behov for mundtligt at forbedre sproget. Tages som enelektioner eller i grupper.

Forretningsrussisk - Business russisk

er baseret på at få udvidet ordforrådet i skrift og tale, så man er bedre rustet til at arbejde i en virksomhed, hvor der tales og skrives russisk. Kurset designes efter kursistens behov og kan tages som enten enelektioner eller i grupper. Undervisningen praktiseres som et kort intensivt forløb på få dage, eller spredt over en periode på få timer pr. gang.

Russisk-dansk; Dansk-russisk

Vores dygtige oversættere praktiserer de fleste oversættelsesopgaver. Vi oplyser normalt en pris på en opgave samme dag.

Service

International Communication sætter service i højsædet lige fra starten. Vi tilbyder - uden beregning - et indledende møde, hvor kurset planlægges og sammensættes. Vi tester ofte relevante medarbejders sproglige niveau på russisk.

Har du eller din virksomhed specielle ønsker eller brug for yderligere informationer vedrørende vores kurser på russisk?

Fleksibilitet

Vi forstår, hvor vigtigt der er at være fleksible. Vi er vant til, at vores kursister har en travl hverdag - og vi underviser derfor på alle hverdage fra kl. 8.00-22.00.

Vi arrangerer yderligere weekendkurser. Herudover foregår mange af vores specialkurser også udenfor normal arbejdstid.

Målgruppe

Vi udarbejder russisk kurser for virksomheder som har specielle behov - ofte for medarbejdere der har specifikke opgaver på russisk i udlandet.

Russisk kurser m/ International Communication

International Communication tilbyder mange forskellige kurser på russisk. Vi er kendt for vores ekspertise inden for det russiske sprog, og vores russisk instruktører / undervisere er nogle af de bedste i Danmark.

Om udbyderen

International Communication

International Communication - Sprogkurser over hele landet

International Communication er en landsdækkende kommunikationsvirksomhed, som har kontorer i København, Glostrup, Aarhus, Aalborg, Odense, Vejle, Esbjerg og Vejen/ Kolding. Vores vision er at blive den fortrukne leverandør af sprogkurser i Danmark. Vi har over 15 års erfaring i sprogundervisning...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

International Communication

Holmsmindevej 2, Gejsing
6600 Vejen


Få information

Udfyld formularen for mere information om Russisk kursus – Kurser i russisk på alle niveauer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 27 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: