Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om International Communication?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 162 evalueringer

Charlotte Myrdal Engmark, Nordisk Ministerråd
(5)
Underviser er en meget kompetent underviser, som evner at planlægge undervisningen meget specielt rettet til mit behov. Jeg har fået meget ud af min undervisning.
Preben Rasmussen, Bridgestone
(5)
Bra kurs, og en bra lärare!
Johan Tofte, Wihlborgs A/S
(5)
Underviser formåede at finde meget relevant og nært materiale i forhold til vores branche. Derudover var han meget behagelig at blive undervist af. Rigtig godt forløb! Tak!
Jonas Andersen, Tesa A/S
(5)
Underviser var virkelig god til, at tage min feedback med i forløbet. Vi brugte rigtig meget tid på "fri dialog" og her havde Underviser lidt forskellige "kort", til at starte samtalerne. Underviser var god til at ændre min svenske udtale, når den var forkert. Underviser var altid i god tid og meget professionel, uden at være distanceret. Alt i ...
Vis alt
Anette Christensen, Moccamaster
(5)
Jeg er imponeret over den utrolige viden Underviser er i besiddelse af, og den dybdegående forberedelse han kommer med hver gang.
Ane Vilsgaard Djernis, DFI-GEISLER A/S
(5)
Det er yderst værdsættende at vi har haft mulighed for at kunne "præge" undervisningen til netop de ord / sætninger som vi har haft behov for. Herved føler vi os virkelig godt klædt på til vor arbejde, og vores behov er derfor blevet stillet. Tak for et godt kursus!
Lene Salomonsen, Junckers
(5)
Rigtig god undervisning! Underviser forstår at gøre emnet spændende med diskussioner/dialoger krydret med daglige/nutidige samt også historiske emner.
Rene Leutenberger, Bosch
(5)
Der var et godt mix mellem repetition, valg af egne lektier (film, bøger, nyheder) og træning af oplæsning samt udtale.
Helle Mikkelsen, Green-Jakobsen
(5)
En fantastisk baggrundsviden, ikke blot om sproget, men også de lande og kulturer, hvor sproget skal bruges. Utrolig dedikeret underviser.
Kirstina Tranberg, Privat
(5)
Jeg har fået 10 timers eneundervisning i italiensk via Skype, og jeg er overordentlig tilfreds underviseren og mit udbytte af undervisningen. Jeg har fået en større forståelse af sproget, og mine kommunikative færdigheder er klart forbedret, så nu glæder jeg mig til at komme til Italien og bruge dem i praksis. :-)
Helle Dalgas Peschardt, Port-Trade APS
(5)
Svensk-undervisningen har været meget tilfredsstillende med en passende blanding af tale og grammatiske øvelser. Jeg vil gerne anbefale Underviser til både begynderniveau og til videregående, som har brug for en mere detaljeret grammatisk tilretning af det svenske sprog.
Mads Egbo, Trademark Living
(5)
Havde 30 timers undervisning med Underviser og han er velforberedt og yderst venlig ligesom han tager relevante emner op. så kan kun give mine bedste anbefalinger.
Hanne Laursen, Privat
(5)
Dejligt at få intensivt, eneundervisning, og det kan man ikke få nok af. :-)
Anonym
(5)
Jeg var meget tilfreds med hele forløbet. Jeg lærte mange ting på kort tid, og havde en følelse af, jeg havde lært noget nyt efter hver gang. Jeg vil også rose den fleksibilitet som der blev udvist i forhold til mine behov. Det var fantastisk at Underviser stod til rådighed mere eller mindre hver gang, jeg havde tid. Det var som sagt nogle lærig...
Vis alt
Anders Harnaes, ATKI A/S
(5)
Det har kørt som et stille og roligt kursus, god kommunikation mellem Underviser og jeg, gemmen gang af det ønskede og samtaler undervejs der har styrket mit svenske til den fremtid der er ønskede her i firmaet :-) Vh Anders
Sussi Kristensen, Privat
(5)
Meget sød, imødekommende og venlig fleksibel mht. hvis undervisningen skulle flyttes til anden dag. God til at lytte og forstående. Rigtig dygtig lærer.
Juho Marjanen, Fiskars Denmark
(5)
The tutor was great and tailored the teaching according to my needs. Really nothing but great experiences, would definitely recommend.
Søren Præstholm, Privat
(5)
Underviser og jeg havde en rigtig god kommunikation og jeg lærte rigtig meget. Jeg er godt tilfreds med måden hvorpå vi valgte planlægningen fra gang til gang. En rigtig god oplevelse. Nu håber jeg at jeg er bedre i kommunikationen i Italien.
Camilla Jensen, Dolle Nordic
(5)
Et individuelt kursus var det helt rigtige for mig. Kurset blev skræddersyet til lige netop mine virksomhedsrelaterede behov. Tilmed kunne vi finpudse hen ad vejen, og det fungerede optimalt i mit tilfælde. Jeg havde en underviser, som var det perfekte match til mig. Det kan jeg takke Dorte Matthews for, der efter en telefonsamtale med mig mente...
Vis alt
Nicolai Normann Pedersen, Falck
(5)
Jeg vil klart anbefale International Communications. Både på baggrund af den overordnede service og opfølgning fra Deres side, samt Deres glimrende underviser, som sikrede en meget udbytterig undervisning. Mine varmeste anbefalinger!
Giorgio Rossini, Privat
(5)
Velstruktureret kursus baseret på den studerende og baseret på den ledige tid. Fremragende lærer i stand til at forstå, hvordan man sætter pris på dette sprog.
Christian Bitz, Bitz
(5)
Underviser var genial - perfekt kombi af teori og forståelse for mit behov og niveau.
Preben Rasmussen,
(5)
Meget relevante kursus emner, udgangspunkt i erfaring og nuværende situation - meget prisværdigt - super god underviser kan varmt anbefales.
Juho Marjanen, Fiskars Denmark
(5)
The tutor was great and tailored the teaching according to my needs. Really nothing but great experiences, would definitely recommend.
Lasse Olesen, Danhatch Holding A/S
(5)
Underviser har været en super underviser. Hun er velforberedt og god til at tilpasse efter behov og deltagere. Største udfordring har været vores egen forberedelse - eller rettere mangel på samme. Alligevel har hun ufortrødent holdt ambitionsniveauet og sikret, at vi har fået så meget som muligt ud af undervisningen. Vi har bare brug for mere :-)