Viser 1-20 af 20
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 20

Kurser i dyr og natur
Natur og dyr

Drømmer du om at arbejde med natur eller dyr? Og vil du være sikker på, at du lever op til de moderne krav for at kunne udleve dine drømme? Så find det kursus, der matcher dine behov her på siden.


Kurser i natur til professionelle

Har du altid haft grønne fingre? Eller har vejen dertil været lang? Det betyder ikke det store. For at passe grønne anlæg er noget alle kan lære. Det kræver blot, at du sætter fokus på detaljen og på helhedsindtrykket.

Som professionel, er det dog vigtigt at du har styr på gængs praksis omkring driften og vedligeholdelsen af grønne anlæg, ligesom du også bliver nødt til at have styr på arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssige forhold.

Dit udbytte ved et naturkursus

Med et naturkursus kan du derfor gøre dig klar til professionelt arbejde ved at få:

  • Kendskab til og opmåling af grønne anlæg, ressourceberegning af mandskabstimer, materialer og maskinforbrug.
  • Viden om pleje- og vedligeholdelsesopgaver i grønne anlæg samt dertilhørende bede, græs, belægninger udstyr mm.
  • Viden om arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssige forhold ved arbejde ved grønne anlæg.

… og meget mere


Hvorfor tage et kursus i natur?

Som så mange jobområder er landskabet foranderligt. Både hvad angår jobmarkedet, teknikkerne, redskaberne osv., men også det fysiske landskab er i forandring. Derfor er det vigtigt, at du holder dig opdateret på de nyeste trends, tendenser og branche-knowhow.

Her på siden finder du alle kurser i natur, så du er parat til det foranderlige landskab.


Kurser om dyr til professionel brug

Dyr har i mange år været brugt til at assistere vi menneskers daglige arbejde. Som så mange andre felter, har området dog været under rivende udvikling, og inkluderer i dag også nogle mere ukonventionelle, sundhedsfremmende tiltag.


Hvordan bruges dyr til at forbedre liv?

Som et relativt nyt forskningsfelt, findes der nu arbejdsområder, hvor dyr inkluderes i at fremme mental og kognitiv sundhed. F.eks. kan mennesker med mentale og kognitive funktionsnedsættelser nyde godt af samværet med tamme husdyr.

Kurser i dyreassisteret pædagogik, terapi og rehabilitering bringer f.eks. fokus på den nyeste forskning om menneske-dyr-samspillet, samt på etiske overvejelser og forudsætninger for at drive god praksis.


Kurser i menneske-dyr relationen

Dyreassisteret pædagogik, terapi og rehabilitering er blot ét af mange kurser, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Det er blot et spørgsmål om tid, før forskningen i relationen mellem mennesker og dyr bringer nye typer af jobs med sig.

Se vores kurser inden for dyr og natur og begynd din karriere i dag!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen