Viser 1-20 af 468
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 468
1
2
3
4
...
24

Find den rette økonomi uddannelse - få de rigtige redskaber til din karriere

Inden for økonomi uddannelse og handelsuddannelse er der et bredt udvalg af kurser og uddannelser. Du skal derfor gøre dig klart, hvilken type uddannelse, du søger og gerne rådføre dig med din arbejdsplads. 

Med en bred vifte af økonomi uddannelser kan du finde den rigtige uddannelse for dig

Er en økonomi uddannelse noget for mig?

Står du med et ønske om at udvikle dig i en ny retning? Du vil måske gerne få en dybere forståelse af, hvad det er, der rører sig på et økonomisk plan på din arbejdsplads? Det kan du få med en økonomisk uddannelse. Du har mulighed for specialisere dig og bygge oven på din uddannelse, eller du kan starte fra bunden og få et solidt fundament til din videre karriere.

Vi har valgt at inddele økonomi uddannelser og handelsuddannelser i underkategorier for at gøre søgeprocessen lettere for dig.

Vores kategorier er inddelt som følger:

Regnskabskursus

Hvis du arbejder som regnskabsmedarbejder, så kan et regnskabskursus give dig nye kompetencer eller andre måder hvorpå du kan løse dine daglige opgaver. Der er også mange forskellige andre arbejdsfunktioner, hvor et regnskabskursus kan være en brugbar økonomi uddannelse. Det kan være, hvis du f.eks. arbejder som mellemleder, leder eller måske som adminstrativ medarbejder, som også hjælper til med regnskabet i dit job.

Kurser i lønadministration

For dig som arbejder med lønadministration, er der mange love og bestemmelser, du skal holde dig opdateret inden for. Her finder du de efteruddannelser, som gør, at du kan holde dig ajour med nyheder. Vi har desuden efteruddannelser og kurser for dig, der er ny i arbejdet med lønadministration.

Bogføringskurser

Området omhandler dokumentation af, hvordan en virksomhed eller organisation har skabt og forbrugt kapital. Dette kan være i form af resultat og den økonomiske status, som forelægger ved et givet tidspunkt, specielt årsafslutningen.

Regnskaber bliver stillet for revision, dvs. en uafhængig anden part gennemgår regnskabet og tager stilling til, om dette giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation. Det er altid virksomhedens ledelse og bestyrelse, som har ansvaret for at regnskabet er korrekt. På baggrund af ovenstående er det meget vigtigt at styre bogføringen korrekt.

Kurser i årsregnskab

Årsregnskabet er en oversigt over virksomhedens udvikling under et regnskabsår, som har til formål at give et korrekt øjebliksbillede af virksomhedens situation. En af komplikationerne ved årsregnskabet er, at tage hensyn til flere forskellige interessenters informationskrav. Forskellige interessenter i årsregnskabet kan f.eks. være aktieejere, offentligheden, medierne, kunder, leverandører og de ansatte.

Tip: Se vores guide til en karriere inden for regnskab

Med en økonomi uddannelse får du stærke værktøjerKurser i økonomistyring

Økonomistyring har i løbet af de seneste år forandret sig meget, og virksomheder er begyndt at bruge en lang række
nye modeller. Hvordan kan økonomistyring bidrage til den øvrige virksomhed? Vi har samlet de efteruddannelser, som gør dig bedre til økonomistyring.

Der findes også en række systemer som kan bruges til økonomistyring. Et af de mest udbredte systemer på markedet, er SAP, som er et meget veludviklet software produkt som kan bruges til både økonomistyring og til logistik i alle typer af virksomheder.

Kursus i økonomi

Med en grunduddannelse inden for økonomi vil du lære, hvordan du styrer økonomien i en lille virksomhed. Vil du have en grundlæggende forståelse for økonomiske begreber og termer? - Vores mål er, at du, som ikke har en økonomisk grunduddannelse, skal kunne finde det du behøver her. Med en indsigt i økonomien står du stærkere et konkurrencepræget arbejdsmarked. Se her for kurser i økonomi for ikke-økonomer.

Kurser i handel og eksport

Handlen er en af Danmarks stærkeste ernæringsveje, og handelsvirksomhederne er blandt de største arbejdsgivere i Danmark. Gennem de seneste år, er den internationale handel steget betydeligt, hvilket stiller nye krav til handelsvirksomhederne.

På vores kurser i handel og eksport kan du blandt andet lære mere om, hvordan du får succes med dine forretninger i udlandet og om, hvordan internationale love og regler påvirker handlen på tværs af landegrænser. Jo mere du ved om handel og eksport - desto større chance har din virksomhed for at trives i den øgede konkurrence.

Kurser i finans og analyse

Finans og analyse henvender sig til alle i ledende stillinger, som vil analysere egen samt eksterne virksomheder. Dette gøres ofte af personer, som arbejder med investeringer og lånespørgsmål.

Emner på området er f.eks:

  • Regnskab
  • Bogføring
  • Nøgletal
  • Forretningsplan
  • Cash flow analyse
  • Vurderingsmetoder

Et kursus eller en uddannelse i finansiel analyse henvender sig derfor først og fremmest til dig, som skal analysere virksomheder og deres fremtid ud fra et økonomisk perspektiv. Vi har listet efteruddannelser, som henvender sig til dig i finansbranchen, f.eks. bankpersonale, revisorer eller rådgivere.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen