Viser 1-15 af 15
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-15 af 15

Lær fransk og få et godt og tilpasset fagsprog 

Du finder her en lang række kurser i fransk, som primært henvender sig til virksomheder, der ønsker samhandel med Frankrig, eller som allerede har det. Du kan dog sagtens tilmelde dig franskundervisning på et åbent hold, hvor din sprogkundskaber bestemt også vil blive styrket. 

Størstedelen af kurserne kan du tage på åbne hold. Leder du imidlertid efter et fransk kursus, du kan tage sammen med dine kolleger direkte i virksomheden eller et fransk kursus, du kan tage som online kursus, så er der også noget for dig her.

Lær fransk

Kurserne kan i mange tilfælde tilpasses den enkelte virksomheds behov, både i forhold til niveauet af franskundervisningen og indholdet. Der kan f.eks. være tale om, at der i undervisningen lægges særlig vægt på et specielt fagsprog. Desuden undervises der typisk også i den specielle franske forretningskultur, så kulturforskelle og misforståelser kan undgås.

I oversigten finder du også en række kursusudbydere, der kan hjælpe dig til at mestre det franske sprog - uanset dit nuværende niveau. At lære fransk kan være en rigtig god investering, også for dig som privatperson, da det at kunne flere sprog både er godt for hjernen, mens det også er velset blandt arbejdsgiverne. 

Det franske sprog

Fransk er et af de største europæiske sprog. Alene i Frankrig er det modersmål for omkring 67 millioner mennesker. Derudover er det et af hovedsprogene i Luxemburg, Schweiz og Belgien. Canada har en stor fransktalende befolkning, og i alle de tidligere franske kolonier rundt omkring i verden spiller det franske sprog stadig en vigtig rolle. Fransk er sammen med engelsk og spansk desuden officielt sprog i FN og NATO.

Sproget kan være en barriere

Vi kender alle myten om franskmændene og deres modstand mod at tale engelsk. Selvom der er større åbenhed i forhold til engelsk i Frankrig nu, så gælder det stadig, at man som dansk virksomhed kommer meget nemmere ind på markedet i Frankrig, hvis en del af medarbejderstaben taler fransk. Det giver desuden stor anerkendelse blandt franskmændene, hvis de fornemmer, at en udlænding har gjort sig umage for at lære fransk.

En af verdens førende økonomier

Frankrig er verdens femte største økonomi, og danske virksomheder er kun ophav til ca. 1 % af Frankrigs import. I Tyskland står danske virksomheder for næsten 2 % af den samlede import. Det er først og fremmest de danske virksomheders egen tilbageholdenhed i forhold til Frankrig, der er skyld i denne relativt lille andel af den franske import. Selvom Frankrig geografisk er tæt på Danmark til sammenligning med andre store markeder, opfattes Frankrig ofte som værende mere fjerntliggende både kulturelt og sprogligt. Det er synd, da Danmark generelt har et rigtig godt ry i Frankrig. Med en sproglig og kulturel indsats i de danske virksomheder, er der særdeles gode muligheder for at vinde markedsandele i det store europæiske land.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen