Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Psykoterapi 1. år 2021

inpraxis
1 år
Kursus
Helsingør
Startdato: 23-03-2021 - Helsingør
36.750 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

psykoterapi

Psykoterapi 1. år 2021 - Narrativ og systemisk psykoterapi for psykologer I

Styrk dit teoretiske fundament og udvid dit praktiske repertoire.

Dit udbytte af uddannelsen

Uddannelsen klæder dig på til at kunne varetage forskelligartede og komplicerede opgaver. Du vil på uddannelsen få et detaljeret kendskab til det systemiske og narrative landskab og ikke mindst få trænet dine terapeutiske færdigheder, således at dit blik skærpes og du får et solidt praktisk fundament at stå på.

Form

Vi lægger i hele forløbet stor vægt på praktisk træning og på skabelsen af et trygt og inspirerende læringsrum. Der arbejdes via øvelser, supervision, filmklip og live klientarbejde. Deltagerne vil arbejde direkte med klienter under supervision. Den teoretiske del udfoldes gennem litteratur og oplæg fra underviserne. Hver deltager er med i en arbejdsgruppe, som mødes 7 hele dage under forløbet for at træne og arbejde med det teoretiske stof. Deltagelse i arbejdsgruppen er obligatorisk.

Der er således tale om et intensivt og omfattende forløb. Som deltager skal du være parat til både at lægge et arbejde i at tilegne dig teorierne, videreudvikle og eksperimentere med din egen praksis, reflektere over dine erfaringer og arbejde med personlig-professionel udvikling.

Uddannelsens 1. år omfatter 8 moduler x 2 dage samt 7 dages selvstændigt arbejde i arbejdsgrupper, fordelt over 1 år.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig primært mod psykologer eller andre akademikere med relevant baggrund, som beskæftiger sig med psykoterapi i praksis.

Der kan desuden, efter en konkret vurdering, deltage max. 25 % ikke-akademikere med anden relevant faglig uddannelse og beskæftigelse.

Eksamen og diplom

For at få fuldt uddannelsesbevis kræves en deltagelse på min. 90 % af undervisningstiden.

Pris

kr 36.750 + moms. For selvbetalere, der ikke er momsregistrerede: kr 36.750.

Prisen inkluderer kursusafgift, forplejning på undervisningsdagene samt undervisningsmaterialer. Der må påregnes udgifter til anskaffelse af enkelte bøger.

Ved deltagelse af 2 eller flere personer fra samme arbejdsplads, ydes 25 % rabat på kursusafgiften til hver person. Der gives ikke yderligere rabat.

Om udbyderen

inpraxis

inpraxis 

Inpraxis har eksisteret siden 2002 som en konsulent- og uddannelsesvirksomhed. Inpraxis drives af 6 erfarne konsulenter på et systemisk og narrativt grundlag. Vi arbejder med samtaler, supervision, konsulentopgaver og undervisning. Vi står på et solidt fundament af faglighed, kreativitet og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

inpraxis

Stengade 51, 2. sal
3000 Helsingør

Få information

Udfyld formularen for mere information om Psykoterapi 1. år 2021

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: