Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ingelise Nordenhof

Terapi og supervision ved Ingelise Nordenhof

Terapi & Supervision ved Ingelise Nordenhof

Hos Terapi & Supervision ved Ingelise Nordenhof tilbydes der kurser for professionelle, supervision, undervisning, konsulentbistand samt individuel terapi for børn, unge og voksne, parterapi, familieterapi, forældrerådgivning og grupper for børn og unge. 

SupervisionIngelise Nordenhof - terapi og supervision

Ingelise Nordenhof tilbyder supervision, individuelt og i grupper, på arbejdspladsen eller i klinikken i Grønnegade 3 i Roskilde.

Ved supervision i gruppe, udvikles det faglige fællesskab. Her skabes et rum, hvor der er plads til både individuel og
fælles refleksion.Her arbejdes der med systemiske og narrativemetoder med reflekterende eller bevidnende team.

Undervisningen planlægges i samspil med rekvirenten og
tilpasses målgruppen og det konkrete formål. Der lægges derudover stor vægt på dialog og erfaringsudveksling om praksis.

Familieterapi

Ingelise Nordenhof tilbyder terapi med børn og unge, par og familier. Når der opstår vanskeligheder i familiens samspil, kan familiesamtaler hjælpe til at løse problemerne.

Der arbejdes ud fra en systemisk og narrativ forståelse med fokus på alle i familien og de historier, hver enkelt har med sig.

Historier kan fastholde problemer, men kan også hjælpe med at skabe nye og bedre relationer og handlemuligheder.

Børn er gode til at deltage i disse samtaler, når de hjælpes lidt på vej. Derfor anvender Ingelise Nordenhof ofte tegninger eller andre visuelle materialer, der støtter børnene i at udtrykke sig.

Ingelise Nordenhof - terapi og supervision - børn og ungegrupperBørn og unge

Der tilbydes samtaler med børn og unge med behov for ekstra støtte. Det kan være børn og unge, der er triste, ensomme, har lavt selvværd, bekymrer sig eller har forskellige grader af angst.

Det kan være småbørn med udviklings- og trivselsproblemer eller børn med diagnoser som autisme, OCD eller ADHD.

Endelig kan det være børn og unge, som er pårørende og har et familiemedlem, der er ramt af alvorlig sygdom, psykiske lidelser, handikap, alkoholproblemer eller er i fængsel.

Når det drejer som om mindre børn, starter jeg som regel med en forældresamtale, inden børnene kommer med. Større børn og unge har typisk et individuelt forløb, der kan kombineres med familiesamtaler efter nærmere aftaler. Kontakt mig på mail eller telefon, så vi kan aftale, hvordan jeg kan være til hjælp for Jer.

Metoder

Ingelise Nordenhof benytter kognitive og narrative metoder samt ACT, der er baseret på mindfulness.

Når det er relevant inddrages programmet Cool Kids (for børn) og Chilled (for unge). Det er et kognitivt behandlingsprogram imod angst, der er udviklet og afprøvet i Australien i mere end 10 år med gode resultater.

Ingelise Nordenhofs erfaring

  • Børne,- familie- og behandlingsområdet, i familiepleje, socialforvaltning, sygehussektor og børne- og voksenpsykiatri. 
  • Supervisor for fagpersoner i psykiatrien, socialforvaltning og familiebehandling, både individuelt og i gruppe.
  • Underviser på socialrådgiveruddannelsen i Grønland (2001-2003) og i København (2003-2005).
  • Underviser for kommunale sagsbehandlere i Børnesamtalen og for medarbejdere i psykiatrien i Familiesamtaler og samtaler med børn og unge.

    Ingelise Nordenhofs interesse og kompetence har hovedvægt på familieterapi og samtaler med børn/unge ud fra systemiske og narrative metoder. Ligeledes indgår hun i lokalefællesskab med psykologer og psykoterapeuter og deltager i en tværfaglig supervisionsgruppe med børnepsykiater, lærere, pædagoger og socialrådgivere - alle narrative terapeuter.


Uddannelser - Ingelise Nordenhof

Åben uddannelse
Psykologi og terapi Længde Pris By Gennemsnit
Gruppelederuddannelse - grundkursus 5 dage København          
(10)
Pædagogik
Gruppelederuddannelse - rekvireret kursus Aftales udfra behov Landsdækkende

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med Ingelise Nordenhof og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til Ingelise Nordenhof

Ingelise NordenhofAllehelgensgade 17
4000 Roskilde

Telefon: 22 98 38 71

www.nordenhof.com

Hvad siger tidligere deltagere?

          (4)
Dorte Bergholt Hviid   |   27-09-2017
Jeg kommer for at få inspiration til praksis - derfor kan for meget teori virke forstyrrende. I dette perspektiv foretrækker jeg at arbejde nede-fra-og-op - øvelserne først og relevant udvalgt teori anvendt på øvelserne, sådan så teorien er helt koblet med praksis.
          (3)
Tina Elleholm Jensen   |   25-09-2017
Godt kursus og især grundet de engagerede og inspirerende undervisere. Godt program med spændende indhold, der var dog en del snak, som gjorde at vi ikke nåede det hele. Håber at de sidste to dage gør at udbyttet af kurset bliver bedre og at vi kommer mere ind på gruppeledelse, gruppeforløbets opbygning og gruppedynamik.
          (4)
Lene Christensen   |   20-09-2017
Jeg synes klart det mest interessante og energiskabende var ideer til øvelserne, enten via visning eller konkret fortælling om øvelser/håndtering af gruppe og eller pårørende