Laila Kofoed Chef, IKT-Driftsstyring - Gjensidige Danmark

"Mit nuværende lederkursus hos Kirsten er det mest transformerende, jeg nogensinde har oplevet. Dét, at forløbet varer næsten et år og med månedlige fysiske og ugentlige virtuelle møder, gør, at det er umuligt at undlade at etablere en ny praksis.

Havde nogen ved årsskiftet fortalt mig, at jeg et halvt år senere ville nyde at dyrke yoga og meditation en halv time hver morgen i hverdagene, ville jeg ikke have troet dem. Nu oplever jeg, at yogaen og meditationen har åbnet op for mere fysisk styrke, indre ro og ikke mindst mere livsglæde helt alment.

Opbakningen fra både Kirsten, hendes eminente og inspirerende co-leaders og hele heppekoret på holdet gør, at jeg har fundet rod i et fællesskab, som giver mig stor styrke og inspiration til min hverdag. Med de resultater vi allerede nu ser for os, som deltager i Kirstens forløb i år, kan jeg ikke forestille mig andre end Kirsten, som kan bringe en gruppe ledere uanset deres køn, så langt på så kort tid - og med så megen glæde, latter, sammenhold, inspiration, energi, gejst, motivation og ihærdighed. Kirsten er virkelig en mester i at få det smukkeste lys frem i os alle og at sikre, at vi får næring til både krop og sjæl.

Har lige fået at vide at jeg nu både er nomineret til Årets kollega og Årets leder – det var ikke sket uden dette forløb!"Læs mere om Illumina International

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Illumina International
Ingen omkostninger eller forpligtigelser