Vis finduddannelse.dk som: Mobile

SEO Kursus

IIH Nordic
Længde: 1 dag
Kurset afholdes på: Dansk
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: København S
Udbyder: IIH Nordic plus
Pris: 3.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

SEO kursus

SEO kursus - kom foran konkurrenterne på Google

Kurset giver dig værdifulde værktøjer og teknikker, som du kan tage med hjem og implementere. Vi gør dig i stand til at komme ind i kampen om 1. pladsen på søgemaskinerne og fremme din synlighed væsentligt.

Kurset gør dig i stand til at komme ind i kampen om 1. pladsen på søgemaskinerne og fremme din synlighed væsentligt. Vi giver dig værdifulde værktøjer og teknikker, som du kan tage med hjem og implementere.

I dag starter forbrugerens rejse på nettet og det er derfor altafgørende at din virksomhed bliver fundet gennem denne rejse. Derfor er søgemaskineoptimering (SEO) en uundværlig del af online markedsføring så I ikke mister synlighed, trafik, leads og ikke mindst kunder.

Et SEO kursus, hvor de fleste kan være med:

Vores SEO kursus er som udgangspunkt ikke teknisk, men vi vil gennemgå en del af de tekniske udfordringer, der kan være ved opbygningen af et website. Du vil også få indsigt i SEO for video, og hvordan video kan gøre positive ting for din kommunikation.

Efter deltagelse på vores SEO kursus kan du:

  • Analysere et website og bestemme, hvorvidt det er SEO optimeret i forhold til Google, Microsoft - Bing, Yahoo samt de øvrige søgemaskiner.
  • Opsætte en søgeordsstrategi, implementere den og efterfølgende benytte resultaterne i virksomheden.
  • Du vil også være i stand til at udnytte linkbuilding effektivt som et værktøj til at opnå bedre placeringer i søgemaskinerne.

Tilmeld dig SEO kurset og vælg dato allerede i dag! Kontakt os direkte via kontaktformularen hvis du vil vide mere om vores SEO kursus.

Jeres online strategi i trygge hænder:

IIH Nordic har mere end 10 års erfaring med at lave søgemaskineoptimering for nogle af Danmarks mest synlige virksomheder. Vores erfaring gør det muligt at give dig værdifuld viden og indblik i hvordan søgemaskinerne fungerer. Vi giver dig desuden værktøjer, der sparer dig tid og gør søgemaskineoptimering til en strategisk og taktisk del af virksomhedens online strategi, så dine potentielle kunder finder dig først.

Tilmeld dig SEO kurset og vælg dato allerede i dag! Kontakt os direkte via kontaktformularen hvis du vil vide mere om vores SEO kursus. 

Om udbyderen

IIH NORDIC

Med et solidt erfaringsgrundlag og med over 55 dedikerede konsulenter har IIH Nordic A/S siden 2005 arbejdet målrettet på at forøge værdien af danske såvel internationale virksomheders online investering indenfor følgende områder: Digital strategi / digital transformation / digital rådgivning...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes SEO Kursus?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

IIH Nordic

Artillerivej 86
2300 København S

Telefon: +45 70 20 29 19