Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online sprogundervisning - Alle sprog

IBL Sprogservice
10 timer
E-learning
Fjernundervisning
Startdato: Løbende opstart - Fjernundervisning

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Sprogkursus

Lær et nyt sprog via fjernundervisning

Fleksibel online træning

Fleksibilitet er et nøgleord hos IBL. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores kurser og gøre det nemmere for vores kursister at deltage på et sprogkursus. Derfor tilbyder vi også vores sprogkurser som fjernundervisning via Skype eller Google Hangouts.

Vores online kurser er til dig, der ønsker et individuelt og skræddersyet sprogkursus uafhængig af tid og sted. Det eneste det kræver, er en computer eller tablet og en god internetadgang.

Vi tilbyder alle sprogkurser som fjernundervisning. Du kan også vælge at kombinere fjernundervisning med almindelig fremmøde.

Via online undervisning kan der arbejdes med:

  • Mundtlige og skriftlige sprog
  • Taletræning og udtale
  • Sproglig kulturforståelse 

Du har også mulighed for at inddrage fag- og branchespecifikt materiale i undervisningen.

Har du en travl hverdag, eller rejser du fx meget, så er fleksible online undervisning, når det passer ind i din kalender en effektiv måde at optimere både din tid og undervisning på.

Vores undervisere

Vi tilbyder undervisning i alle sprog og på alle niveauer. Vi har tilknyttet et stort antal kompetente freelance-instruktører, der alle har undervisningserfaring og samtidigt et fagligt og praktisk kendskab til erhvervslivet. Mange af vores instruktører er indfødte, der underviser i deres eget modersmål. Men vi garanterer, at alle vores instruktører behersker deres sprog på modersmål niveau.

Udover et højt sprogniveau har alle vores undervisere også et stort kendskab til det pågældende lands kultur, mentalitet, politiske system og aktuelle debatter.

Derudover er de alle håndplukkede ud fra krav om fleksibilitet og indlevelsesevne. På den måde er de i stand til hurtigt at tilegne sig viden inden for forskellige fag- og brancheområder.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle som har behov for at tilegnes sig bedre sproglige kompetencer. Kurset afholdes på alle sprog, alle niveauer,  som ene eller gruppe undervisning.

Eksamen og diplom

Efter endt kursus udstede kursus bevis med angivelse af det opnåede sproglige niveau. 

Pris

Kontakt os for tilbud på et skræddersyet kursusforløb tilpasset dine ønsker og behov.

Om udbyderen

IBL Sprogservice

Find dit sprogkursus med IBL Sprogservice

IBL Sprogservice er en full-service sprogvirksomhed. Vi er blandt Danmarks største udbydere af kurser i fremmedsprog, dansk for udlændinge og oversættelsesopgaver. Mange små og store virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner inden for sprogundervisning. Det skyldes bl.a. vores...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBL Sprogservice

Njalsgade 76
2300 København s


Få information

Udfyld formularen for mere information om Online sprogundervisning - Alle sprog

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 32 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Sabine Esbensen, Danfoss A/S

"Vores medarbejdere viser stor tilfredshed med udbyttet af undervisningen, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at rigtig mange ikke kun deltager i et, men i flere forløb".

Læs mere
Melissa Høj Andersen, HR-konsulent

"De lytter til vores behov og er fleksible, når det gælder planlægning af undervisning, og vores medarbejdere er altid tilfredse med udbyttet af undervisningen."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: