Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Introduktion til kinesisk

IBL Sprogservice
Efter aftale
Firmakurser
Landsdækkende
Startdato: Efter aftale - Danmark

Kursusbeskrivelse

Introduktion til kinesisk

Bliv introduceret til det kinesiske sprog og kulturen

Har du brug for at kunne kommunikere med kinesiske forretningsforbindelser, kollegaer eller samarbejdspartnere, eller er du blot interesseret i at lære kinesisk og om kinesisk kultur? Så er vores introkursus til kinesisk det rette valg for dig! 

Kurset tager udgangspunkt i undervisningsbogen Kinesisk 1, hvor du introduceres til basale og relevante kommunikative situationer.

Dit udbytte med et kursus i kinesisk

Målet med kurset er at give dig en grundig introduktion til væsentlige sproglige, forretningsmæssige og kulturelle forhold. Ved gradvis opbygning af dit kinesiske ordforråd og talefærdighed, klæder vi dig på, så du kan begå dig på kinesisk i både forretningsmæssige og private situationer.

Fleksible kurser, der er skræddersyet dine behov

Sprogkurser i kinesisk tilbydes i hele landet. Vi tilbyder kurser til private og virksomheder både som ene- og holdundervisning samt fjernundervisning.Vi underviser på alle niveauer og skræddersyr dit kurset, så det opfylder dine behov og mål.

Du kan lære kinesisk fra bunden eller bygge videre på dit nuværende niveau uanset, om det skal bruges i en privat eller arbejdsmæssig kontekst. 

Vores sprogkurser er ikke bundet op på bestemte lærebøger og standardmaterialer. Vi tilpasser det til hvert kursus, hvilket gør det muligt at inddrage fag- og brancherelevant materiale i undervisningen.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som ønsker at blive introduceret til det kinesiske sprog og den kinesiske kultur. Du har måske brug for kinesiske sprogkundskaber i forbindelse med dit arbejde, eller måske ønsker du blot at blive introduceret til sproget.

Pris

Kontakt os for tilbud på et skræddersyet kursus tilpasset dine ønsker og behov.

Om udbyderen

IBL Sprogservice

Find dit sprogkursus med IBL Sprogservice

IBL Sprogservice er en full-service sprogvirksomhed. Vi er blandt Danmarks største udbydere af kurser i fremmedsprog, dansk for udlændinge og oversættelsesopgaver. Mange små og store virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner inden for sprogundervisning. Det skyldes bl.a. vores...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBL Sprogservice

Njalsgade 76
2300 København s

Telefon: 75724333
www.iblsprog.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Introduktion til kinesisk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 32 evalueringer
Se alle evalueringer