Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Introduktion til kinesisk

IBL Sprogservice
Efter aftale
Kursus
Landsdækkende, Online
Startdato: Efter aftale - Danmark

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge IBL Sprogservice?

Vores resultater gør en forskel

Vi har fokus på kvalitet

Usædvanligt højt service niveau

Kursusbeskrivelse

Introduktion til kinesisk

Bliv introduceret til det kinesiske sprog og kulturen

Har du brug for at kunne kommunikere med kinesiske forretningsforbindelser, kollegaer eller samarbejdspartnere, eller er du blot interesseret i at lære kinesisk og om kinesisk kultur? Så er vores introkursus til kinesisk det rette valg for dig! 

Kurset tager udgangspunkt i undervisningsbogen Kinesisk 1, hvor du introduceres til basale og relevante kommunikative situationer.

Dit udbytte med et kursus i kinesisk

Målet med kurset er at give dig en grundig introduktion til væsentlige sproglige, forretningsmæssig og kulturelle forhold. Ved gradvis opbygning af dit kinesiske ordforråd og talefærdighed, klæder vi dig på, så du kan begå dig på kinesisk i både forretningsmæssig og private situationer.

Fleksible kurser, der er skræddersyet dine behov

Sprogkurser i kinesisk tilbydes i hele landet. Vi tilbyder kurser til private og virksomheder både som ene- og holdundervisning samt fjernundervisning via Microsoft Teams. Vi underviser på alle niveauer og skræddersyr dit kursus, så det opfylder dine behov og mål.

Du kan lære kinesisk fra bunden eller bygge videre på dit nuværende niveau uanset, om det skal bruges i en privat eller arbejdsmæssigt kontekst. 

Vores sprogkurser er ikke bundet op på bestemte lærebøger og standardmaterialer. Vi tilpasser det til hvert kursus, hvilket gør det muligt at inddrage fag- og brancherelevant materiale i undervisningen.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som ønsker at blive introduceret til det kinesiske sprog og den kinesiske kultur. Du har måske brug for kinesiske sprogkundskaber i forbindelse med dit arbejde, eller måske ønsker du blot at blive introduceret til sproget.

Pris

Kontakt os for tilbud på et skræddersyet kursus tilpasset dine ønsker og behov.

Om udbyderen

Find dit sprogkursus med IBL Sprogservice

IBL Sprogservice er en full-service sprogvirksomhed. Vi er blandt Danmarks største udbydere af kurser i fremmedsprog, dansk for udlændinge og oversættelsesopgaver. Mange små og store virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner inden for sprogundervisning. Det skyldes bl.a. vores...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBL Sprogservice

Ladegårdsvej 16, 1.sal
7100 Vejle Danmark


Få information

Udfyld formularen for mere information om Introduktion til kinesisk

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 53 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: