Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Engelskundervisning - tilpasset dit niveau

IBL Sprogservice
Efter aftale
Firmakurser
Fjernundervisning, Landsdækkende
Startdato: - Fjernundervisning

Engelskundervisning - tilpasset dit niveau

Engelskundervisning tilpasset netop dit niveau - engelsk sprog kursus

Sprogkursus i engelsk til netop dit niveau

Søger du et engelsk kursus for begyndere eller på avanceret niveau? Hos IBL Sprogservice tilbyder vi engelskundervisning, der er tilpasset til dit niveau, så du får den træning og læring, du har brug for. Ligegyldigt, hvilket niveau du starter på, vil vi altid have fokus på at tilpasse undervisningen, så den opfylder dine behov og forventninger.

Design dit eget sprogkursus i engelsk

Du kan lære engelsk fra bunden eller bygge videre på dit nuværende niveau uanset, om det skal bruges i en privat eller business kontekst. Du kan også vælge at målrette kurset og fokusere på skriftlig engelsk, engelsk grammatik, mundtlig engelsk eller kombinere de forskellige områder. 

Vores sprogkurser er ikke bundet op på bestemte lærebøger og standardmaterialer. Vi tilpasser det til hvert kursus, hvilket gør det muligt at inddrage fag- og brancherelevant materiale i undervisningen.

Find dit niveau

Alle vores sprogkursus kurser starter med en kompetenceafklaring, hvor vi fastlægger dit nuværende sproglige niveau samt afdækker ønsker og behov for undervisning. Dette foregår ved en online Cambridge sprogtest, som besvares på ca. 10 minutter. Herefter fremsendes skriftligt oplæg på et kursusforløb til godkendelse inden evt. kursusstart.

Fleksibilitet

Hos IBL er fleksibilitet et vigtigt nøgleord. Vores engelskkurser foregår, når og hvor det passer dig. Undervisningen kan bl.a. foregå i vores lokaler fordelt på 23 byer i Danmark, men vi tilbyder også, at det foregår ude i din virksomhed, hjemme i privaten, eller der, hvor det passer dig. Vi har i mange år flyttet og udviklet mange sproglige niveauer for både virksomheder og private.

Evaluering

For at sikre en høj kvalitet og største muligt udbytte i vores kurser, evalueres der minimum to gange i et undervisningsforløb. Dette sker elektronisk.

Praktisk information

Kontakt os for tilbud på et skræddersyet kursus tilpasset dine ønsker og behov.

IBL Sprogservice

IBL Sprogservice

Find dit sprogkursus med IBL Sprogservice

IBL Sprogservice er en full-service sprogvirksomhed. Vi er blandt Danmarks største udbydere af kurser i fremmedsprog, dansk for udlændinge og oversættelsesopgaver. Mange små og store virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner inden for sprogundervisning. Det skyldes bl.a. vores...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til IBL Sprogservice

IBL Sprogservice

Njalsgade 76
2300 København s


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 11 evalueringer

Helen Mikkelsen
(5)
Det har været en fornøjelse af arbejde sammen med instruktøren - har lært rigtig meget
John Sværke
(5)
Usædvanlig dygtig og behagelig underviser. Udover det rent sproglige indhold, var han også særdeles vidende udi historie/ politik.
Karin Jørgensen
(5)
IBL kan varmt anbefales. Jeg blev reddet på målstregen da jeg skulle udstationere til vores tyske filial. Det var et målrettet kursus og deres fleksibilitet var i top. Min underviser vidste lige hvad der skulle til for, at jeg nu kan begå mig sikkeret på mit arbejde og med mine tyske kolleger.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Engelskundervisning - tilpasset dit niveau

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 11 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 32 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Sabine Esbensen, Danfoss A/S

"Vores medarbejdere viser stor tilfredshed med udbyttet af undervisningen, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at rigtig mange ikke kun deltager i et, men i flere forløb".

Læs mere
Melissa Høj Andersen, HR-konsulent

"De lytter til vores behov og er fleksible, når det gælder planlægning af undervisning, og vores medarbejdere er altid tilfredse med udbyttet af undervisningen."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: