Grafiske kurser

Udforsk din kreativitet

Trænger du til at gøre din kommunikation mere succesfuld? Design og layout er lettere for mennesker at kode end ord – og din vej til god kommunikation. Tag et grafisk kursus og lær at kommunikere klart og effektivt.
Viser 1-20 af 81
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 81
1
2
3
4
5

Trænger dine møder til visuel forstærkning, eller skal du forbedre design og layout til mobil, tablet og desktop? Så er et grundlæggende grafisk kursus eller et kursus i f.eks. Dreamweaver, Photoshop, InDesign, PowerPoint og illustrator din vej til vellykket kommunikation.

Grafiske kurser

Hvad er et grafisk kursus?

Et grafisk kursus kan lære dig om f.eks.: Typografi, sketching, farvelære, grafisk facilitering, layout og design af hjemmesider og apps. Udvalget af grafiske kurser er stort, et grafisk design kursus kan f.eks. give dig kendskab til et af de mange grafisk design programmer der findes. Det kan også blot være et grundlæggende design kursus, hvor du lærer overordnet om, hvordan grafisk design kan styrke din kommunikation.

Hvilke former for grafisk design kurser kan jeg tage?

Udvalget af grafisk design kurser er stort. Alt efter hvilken form for kommunikation, du ønsker at effektivisere og/eller skabe et flottere layout på, er der et kursus, der passer til dit behov. Du kan bl.a. tage kurser i samtlige af Adobes kurser, som:

  • InDesign
  • Photoshop
  • Animate
  • Lightroom
  • Illustrator

Adobes programmer gør det muligt for dig at billedbehandle, designe alt fra brochurer til plakater og hjemmesider. Se også kurser i billedredigering

Holder du ofte møder eller foredrag? En god visuel præsentation, gør det muligt for dig at fange publikums opmærksomhed og få dem til at huske dit budskab. Du kan tage bl.a. tage kurser i Prezi eller Powerpoint for at sikre en uforglemmelig præsentation.

Hvis du trænger til at skabe flottere dokumenter i dine Windows programmer, kan du tage kurser i bl.a. Word og Excel.

Skal din hjemmeside have opdateret sit layout, så den er helt up to date? Lær hvordan du nemt og hurtigt kan sørge for, at din hjemmeside altid ser godt ud med kurser som Wordpress eller Adobe Muse.

Hvad kan jeg lære på et grafisk design kursus?

Undersøgelser har vist, at design og layout er lettere for mennesker at kode end ord, derfor er det en stor fordel for dig og din virksomhed, hvis du har kendskab til grafisk design. Grafisk design kan være altafgørende for hvor vellykket dit budskab og din kommunikation bliver modtaget af dit publikum.

Fælles for de mange former for grafisk design kurser er, at du lærer at skabe et grafisk design, der er hensigtsmæssigt og styrker den kommunikation, du ønsker at kommunikere ud.

På kurserne i grafisk design kan du lære alt fra design af hjemmesider, til hvordan man designer et flot visitkort.

Hvor kan jeg tage et grafisk design kursus henne?

Du kan tage et kursus i grafisk design i de fleste større danske byer. Er dette ikke en mulighed for dig og/eller din virksomhed eller passer kursusdatoerne ikke ind i din kalender, er det muligt at tage flere af kurserne som webseminar. Hvis I er flere personer i virksomheden, der skal på det samme kursus i grafisk design, er det ofte muligt at få kursusholderen ud på jeres arbejdsplads.

Hvad er niveauet på et grafisk design kursus?

Niveauet er forskelligt alt efter hvilket kursus, du ønsker. Der findes, masser af kurser der er målrettet nybegyndere og ikke-grafikere, der kan hjælpe dig i gang med grafisk design nemt og godt.

Har du allerede været på et begynder-kursus, eller har du i forvejen kendskab til programmerne eller teknikkerne, så kan du tage et advanced kursus og forbedre dine kundskaber.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier