Vis finduddannelse.dk som: Mobile

SEO Manager - grundlæggende

IBC Kurser - International Business College
Startdatoer
Kolding
08-09-2020 09:00  (Dansk)
5.899 DKK
02-03-2021 09:00  (Dansk)
5.899 DKK
01-09-2021 09:00  (Dansk)
5.899 DKK

SEO Manager - grundlæggende

Ung-fyr_seo_300x250.jpgPå dette kursus får du alle tips og tricks fra SEO-eksperten Mik Andersen. Du får eksperten i 2 dage, og på kurset implementerer du hans viden på dit website.

IBC's SEO Manager-uddannelse består af kurserne SEO Manager - Grundlæggende og SEO Manager - Avanceret. På SEO Manager - Grundlæggende starter vi fra bunden og går hurtigt frem. Kurset er spækket med konkrete tips og tricks, som du allerede kan implementere og bruge på selve kursusdagenene.

På dette SEO kursus arbejder du med søgeordsanalyse, søgeord, landingssider og seo-strategier. Ligesom du får indsigt i linkbuilding og hvilken betydning teknikken har for de gode placeringer i Google. Du lærer at brugeAhrefs, der hjælper dig med at se, hvorfor dine konkurrenter rangerer højt, og hvad du skal gøre for at overgå dem.

SEO eksperten åbner sindigitale værktøjskasse, og fortæller dig hvilke SEO-værktøjer du skal købe, og hvordan du skal bruge dem.Du får også et par hurtige tricks til hvordan du plukker nogle af de lavthængende frugter i både Google Search Console (det, der før hed Google Webmaster Tools) og i Google Analytics.

Indhold

Indhold

SEO - kursusdag 1

Den første kursusdag kigger vi på søgemaskiner generelt. Du lærer, hvordan de opererer og hvilke områder du skal være særligt opmærksom på for at imødekomme dem. Derudover lærer du, på første kursusdag, at finde og administrere søgeord, og hvordan du skriver til både brugere og søgemaskiner:

Vi ser bl.a. på:

  • Grundlæggende introduktion til søgemaskineoptimering – du lærer, hvordan søgemaskinerne fungerer og hvilke faktorer de lægger mest vægt på.
  • Søgeordsanalyse – hvordan du finder de rigtige søgeord – du lærer, hvordan du strukturerer arbejdet med søgeordsanalysen og hvordan du prioriterer de enkelte søgeord gennem arbejdet med autoritet, potentiale og relevans.
  • Landingssider – du lærer at skrive til søgemaskinerne og brugere på samme tid, gennem LSA/LSI.
SEO - kursusdag 2

Den anden kursusdag kigger vi på links. Links er vel nok det vigtigste parameter når det kommer til søgemaskineoptimering. Lær hvordan et link virker og hvordan du kan styrke dit domænes autoritet gennem links:

Vi ser bl.a. på:

  • Linkbuilding – hvordan du får indgående links og hvordan et link fungerer. Vi gennemgår jeres linkprofiler én for én og kommer med forbedringsforslag.
  • Interne links – vi gennemgår betydningen af interne links på websitet og du lærer hvordan du håndterer disse fremadrettet.

Eksamen og diplom

Målgruppe

SEO Manager - grundlæggende er for webredaktøren eller webshop-ejeren, der er begynder indenfor SEO. Kurset er egnet for virksomheder, der ønsker at opkvalificere deres inhouse kommunikationsmedarbejder til at kunne stå for søgemaskineoptimering. SEO kurset kan også tages, for at få den nødvendige forståelse af SEO fx for at kunne samarbejde med et bureau om SEO.

IBC's SEO Manager uddannelse består af SEO Manager - Grundlæggende og SEO Manager - Avanceret.

En underviser fortæller

En underviser fortæller

Hør Mik Andersen, SEO ekpert ved Hesehus, fortælle om udbyttet ved at deltage på programmet SEO manager uddannelsen.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

Søgemaskineoptimering er én af de mest effektive og billigste former for markedsføring. Det kræver først og fremmest viden, træning og sparring at opnå de gode og stabile resultater.

På kurset lærer du at dokumentere den kontante indtjening fra at ligge højt i Googles søgeresultater, så du helt konkret kan se at SEO er en nødvendig del af en positiv økonomi i din virksomhed. Se også vores kursus i Google analytics.

Google kigger på kvaliteten og optimeringen af de sider, som du via Google Adwords sender kunder ind på. Så en god SEO-optimeret landingsside, vil give dig bedre klikpriser og bedre placeringer - både i Adwords og i de organiske søgeresultater. Se også vores kursus i Google Adwords, som gør dig i stand til at dominere søgeresultaterne både i de organiske og de betalte resultater.

For dig personligt kan dette kursus være begyndelsen på et nyt ansvarsområde i den virksomhed, hvor du arbejder. Det kan være du er iværksætteren får gang i din nye webshop, eller det kan være de allerførste skridt til en ny karrierer som SEO-ekspert.

FÅ DANSK BOG OM SEO

FÅ DANSK BOG OM SEO

Deltagerne får den digitale bog; SEO LEX, som er skrevet af Thomas Rosenstand. Bogen har en værdi af 1495,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du en perfekt håndbog, som du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset, det er 426 sider SEO e-bog spækket med praktiske råd og vejledninger.

SEO LEX thomas rosenstand

Pris

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 15.00:

8. - 9. september 2020

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 15.00:

2. - 3. marts 2021

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 15.00:

1.- 2. september 2021

IBC Innovationsfabrikken

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk Uddannelsens hjemmeside


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Allan Christensen
(5)
Der er ikke et støvet pensum og en masse akdademisk snak. Det er tydeligt, at underviserne er folk fra erhvervslivet, som gør det her til daglig og i praksis.
Få information

Udfyld formularen for mere information om SEO Manager - grundlæggende

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: